Gönderen Konu: denizbank ıssız ada (5 Nisan)  (Okunma sayısı 9273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Ynt: denizbank ıssız ada
« Yanıtla #60 : 12 Şubat 2013, 15:50:25 »
Benimde 45 çekiliş hakkım var. Ancak bu işler çekiliş sayısının fazl olmasıyla olmuyor malesef. Bunu bir çok kez deneyimlerim ile yaşadım. Nescafe'nin tiguan kampanyasına 700'den fazla şifre göndermiştim ne oldu peki? Çıkmadı malesef. Denizbank'ın bir uygulamasına tek katılım yapmıştım ve 3. yedekte kalıp macbook pro'yu kaçırdım. Yılmak yok katılmaya devam... Turkcell'in geçen sene Twitter'dan düzenlediği bir kampanyaya konuşma süresi kazanırım diye bir kaç tweet atmıştım çıkmamıştı. Halbuki kampanya sonunda tüm katılanlar arasında çekiliş yapılıp 5 kişiye Maxi Plus 5 veriyolarmış. Hiiiçç haberim yokken Oktay arkadaşım haber verdiğinde çok şaşırmıştım. 1. yedekteydim ancak. Zamana bıraktım. Bir gün telefon çaldı ve kazananlardan birinin 18 yaşın altında olduğu için ödülü alamayacağı söylendi ve telefonu ben kazandım. Demek istediğim bu işler tamamen kısmet işi. İsterseniz 10.000 katılım yapın. Kısmetinizde yoksa unutun gitsin :D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 12 Şubat 2013, 15:53:31 »
şans işi oldugunu bende biliyorum. banada 1 çekiliş hakkı ile playstation çıktı. 1.yedekteydim. asildeki kişi yaşlı oldugu için kullanamam demiş bana geçti :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 12 Şubat 2013, 16:32:45 »
arkadaşlar bana da davet gönderirmisiniz,kabul ederim.. adım sinem :) zaten bilenler biliyor
izgim

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 12 Şubat 2013, 16:38:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar bana da davet gönderirmisiniz,kabul ederim.. adım sinem :) zaten bilenler biliyor
davet gönderdim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 12 Şubat 2013, 16:42:14 »
davet gönderdim

emine sanırım isminiz ..kabul ettim. :)
izgim

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 12 Şubat 2013, 16:50:35 »
katılım koşullarında denizbank çalışanları katılamaz yazıyor. adamlar ilk 5'e giriyor bide utanmadan şubelerine selam yolluyorlar hey allaım gelde çıldırma  :-X

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 12 Şubat 2013, 16:56:26 »
davet gönderdim

emine sanırım isminiz ..kabul ettim. :)
ewet

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 12 Şubat 2013, 17:37:00 »
katılım koşullarında denizbank çalışanları katılamaz yazıyor. adamlar ilk 5'e giriyor bide utanmadan şubelerine selam yolluyorlar hey allaım gelde çıldırma  :-X

Çalışanı olduguu nereden biliyorsunuz ki?

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 12 Şubat 2013, 18:46:05 »

günün 5'lisine tıklayın görürsünüz. İki kişi var. biri ılgın şubesi diğeri beykent şubesinden bahsetmiş. hadi o şubelerin müşterileridir diyelim. niye selam göndersinler ki saçma değil mi?

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #69 : 12 Şubat 2013, 19:02:12 »

günün 5'lisine tıklayın görürsünüz. İki kişi var. biri ılgın şubesi diğeri beykent şubesinden bahsetmiş. hadi o şubelerin müşterileridir diyelim. niye selam göndersinler ki saçma değil mi?

Onlar İlk Beş değiL.. Günde En Çok Puan Toplayanlar..

Arkadaşınız Ne kadar çok Olursa Yada Kart başvurusu Kredi Başvurusu Vs..  Yaparsanız
Üretim Süresi Azalıyor..

Mesela 1OO arkadaşı Olan zeytini 20 Dk da Üretirken..  az arkadaşı Olan 58 Dakikada üretiyor..
Kredi Başvuruları Vs. Olanlar 1O dkda Bugday üretirken Olmayanlar 1 saat bekliyor..

Yani Onlar Buğday Ekiyorlar 15-20 dk da toplamaya hazır oluyor 1 Bugdayda 250 Deneyim veriyor..

Ha birde Kart Kredi vs. İçin SÖZ VER diyor Herkes Söz Veriyor Ama
İlerde Bu Sözler SIKINTI yaratırmı Adamlar Söz verdiniz yapacaksınız dermi bilmiyorum  :D

Selam yolladıklarıda banka Şubelerinde Çalışan Arkadaşlarıdır..
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2013, 19:04:09 Gönderen: Zemote »
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr