Gönderen Konu: Hyundai Türkiye  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Hyundai Türkiye
« : 05 Şubat 2013, 15:13:46 »
14 Şubat'ta Hyundai aşkını göstermenin tam zamanı!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
linkine tıkla, Hyundai'ye olan aşkını kanıtlayan fotoğrafı bizimle paylaş, çekilişle Sevgililer Günü Kek Buketi veya Hyundai Maskotu kazanma şansı yakala!
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Hyundai Türkiye
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2013, 15:14:55 »
 "Hyundai Türkiye Facebook Kampanyası” 05.02.2012 tarihinde başlayacak ve 12.02.2012 tarihinde saat 17:00’de sona erecektir.

· Kampanya’ya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üzerinden “Hyundai Türkiye Hayran” sayfasına Hyundai’ye olan aşkını kanıtlayan fotoğrafını gönderen ve formda yer alan ad, soyad, adres, telefon ve e-posta gibi bilgileri eksiksiz doldurup, üye olanlar  katılacaktır.

· Katılımcılar arasından jüri tarafından seçilen 10 kişiye “Sevgilier Günü Kek Buketi” ve 100 kişiye de “Hyundai Maskotu” hediye edilecektir.(Ödül")

· Her katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.

· Kazananlar kampanya bittikten sonra duyurulacaktır.

· Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.

· Kampanya sona erdikten sonra, kazananlar sitede ilan edilecektir. Üyelik bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı gamze-06

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2013, 15:33:50 »
bir hyundai kullanıcısı olarak katıldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı duyurular89

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2013, 00:11:17 »
Hyundai arabaları ve fotoğraflar! Bence harika olacak!