Windows 8 açılış dışında yapılan testlerde win 7 ye göre çokta performanslı değil.
bi teknik eleman olarak asla bilgisayarlar için tavsiye etmiyorum...dokunmatik için ideal olabilir belki ama ordada insanı sinir etmeyi başarıcak bi sistem....
makine güzelmiş güle güle kullan...win7 64 bitle tadına doyamazsın
biz hala windows xp deyiz...bize de yazık
biz hala windows xp deyiz...bize de yazık

Windows xp, Windowsun bence görünüm ve kullanım kolaylığını yakaladığı en özel seri 2003 yılında resmen hayran olduğum bir sistem olarak hafızamda yerini almıştır.
Fakat sistem kaynaklarını iyi kontrol edemediği için şuan 1 gb üzeri ramle win 7 kullanmak daha akıllıca olacaktır.
Al sana yanıt

Şu an windows 8 için söylenenler zamanında windows 7 çıktığında windows 7 için söylenmişti.
Bugün windows 8 sistemli bir pc kurdum biraz inceledim ve çok beğendim.
Eğer Xp den kalma alışkanlıklarınız varsa hem W7 de hem W8 de aşağıdaki yöntemleri uygulayıp eski alışkanlıklarınıza kavuşabilirsiniz.
En kısa zamanda tüm bilgisayarlarıma W8 kuracağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bio bu alet kapatma tuşu haricinde nerden kapanıyor bi göster hele.Tuş bozulcak yakında.. Ha bide açılan uygulamaları arka planda tutup üst köşe haricinde nasıl kapatıyoruz..
Bio bu alet kapatma tuşu haricinde nerden kapanıyor bi göster hele.Tuş bozulcak yakında.. Ha bide açılan uygulamaları arka planda tutup üst köşe haricinde nasıl kapatıyoruz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKapatma tuşu şunu kurunca gelir.
Açtığın uygulamalarıda nerden açtıysan orda kapatcan

hiç açmamak en iyisi

win8 indirebilecegimiz güvenilir bir site var mı? Bende oorjinal key var ama cd'si yok. Sitelerden indirince trojan falan geliyor
win8 indirebilecegimiz güvenilir bir site var mı? Bende oorjinal key var ama cd'si yok. Sitelerden indirince trojan falan geliyor
Microsoft'un mağazasından indirmeyi dene.