Sağ aşağıda banner ı bulunuyor ps3 ödüllü coca cola menüsü almak gerekiyor

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
detayları göremedim, katılan var mı acaba?
Kampanya Tarihi:
17.12.2009-17.02.2010
Kampanyanın geçerli Olduğu Yerler:
Türkiye genelindeki 4 adet Cinecity Sineması (Wings Cinecity Trio İstanbul, Wings Cinecity Etiler İstanbul, Cinecity Olivium İstanbul, Cinecity Kipa İzmir)
Kampanyaya Katılım Biçimi:
Türkiye genelindeki 4 adet Cinecity Sinemasında 1 adet orta boy popcorn ve 2 adet Coca-Cola, Coca-Cola light veya Coca-Cola zero satın alan tüketiciler, kendilerine verilecek olan 2 bölümden oluşan, numaralı ve perforeli katılım kuponunun kutuya atılacak bölümündeki ad, soyad, yaş, telefon, adres bilgilerini doldurarak bu bölümü daha önce noter tarafından mühürlenmiş olan kampanya kutusuna atarak (diğer kısmı kendilerinde kalacaktır) çekilişe katılacaklardır.
Açıklamalar:
Bu kampanya Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 08.12.2009 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2475-11111 sayılı izni ile düzenlenmiştir. Kampanya 17.12.2009-17.02.2010 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Türkiye geneleindeki 4 adet Cinecity Sinemasında 1 adet orta boy popcorn ve 2 adet Coca-Cola, Coca-Cola light veya Coca-Cola zero satın alan tüketiciler, kendilerine verilecek olan 2 bölümden oluşan, numaralı ve perforeli katılım kuponunun kutuya atılacak bölümündeki ad, soyad, yaş, telefon, adres bilgilerini doldurarak bu bölümü daha önce noter tarafından mühürlenmiş olan kampanya kutusuna atarak (diğer kısmı kendilerinde kalacaktır) çekilişe katılacaklardır. Çekilişte 2 kişi Sony PlayStation3 Console 250GB + 1 Oyun kazanacaktır. Çekiliş 02.03.2010 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 05.03.2010 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 20.03.2010 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 04.04.2010 tarihine kadar kimliği ve ikramiye kazandığı kupon ve alışverişine ait fiş/fatura ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ve ikramiye kazandığı şifreli katılım kartı ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., Cinecity Sinemaları, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.