"Cuma günü Yarışması " adlı yarışmamız başlamıştır. Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitemizden ulaşabilirsiniz. Katılım Koşulları: 1. Başka bir e-posta adresine gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır. 2. E-posta gönderen kişilerin Eko Halı Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir. 3. 01.02.2013 Cuma günü saat 24:00 sonrasında gelen e-postalar dikkate alınmayacaktır. 4. Sonuçlar 02.02.2013 Cumartesi günü Facebook sayfamızda açıklanacaktır. 5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir. 6. Hediyeler yarışma bitiminden sonra 7 iş günü içerisinde gönderilmiş olacaktır. Not: Hediyeler çekiliş ile belirlenmektedir. Kazanılan hediye modeli farklı bir hediye ile değiştirilememektedir.
Ben cevapları bunlar buldum ama isteyen tekrar kontrol etsin
1. Resim:El Halısı: Kapadokya: 302 Mavi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2. Resim: El Halısı: Softline: 1844 Multi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin3. Resim:Makine Halısı: City Life: 2502 Mavi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
2.si yanlış
El Halısı: Softline: 1844 Multi
2.si yanlış
El Halısı: Softline: 1844 Multi
evet şimdi baktım doğrusu bu olacak bebekle ancak bu kadar bakmışım

arkadaşlar doğrusunu yazsınlar
Neyse yukardaki iletiyi değiştirdim belki aşağıya bakmadan gönderirler diye