altında yazıyo arkadaşlar seçenekleri değiştirip tekrar ankete katılabilirsiniz diyo
altında yazıyo arkadaşlar seçenekleri değiştirip tekrar ankete katılabilirsiniz diyo
ama o kişi, adına diyor , o kişi katılabilir tekrar , bakın arkdaslar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapingirin ülkerden haber almak istiyorum kısmı var sağda , oraya yazın belki birşeyler olabilir
arkadasımızın verdiği linkteki secenekleri degıstırıp adınızı soyadınızı yazıp gonderınce ankete katılabılıyorsunuz yenıden ben o sekılde katıldım
"Ankete katıldığınız için teşekkürler!" yazısı cıktı.
Bolsans herkese
arkadasımızın verdiği linkteki secenekleri degıstırıp adınızı soyadınızı yazıp gonderınce ankete katılabılıyorsunuz yenıden ben o sekılde katıldım
"Ankete katıldığınız için teşekkürler!" yazısı cıktı.
Bolsans herkese
ietlişim bilgilerini nasıl verdin ? senin girdiğin bilgilerle yine o arkadaş katılmış oldu sen değil , o mail kazanacak isim değil
hım

dogru dıosun ıletısımn bılgılerı yazmadım adımı soyadımı yazdım okadar.. ama ben ulker sıtesıne uyeyım acaba bu sekılde de kabul etmezmı
Niçin Ülker'in kendi sitesinde bu kampanyadan hiç bahsedilmiyor. Bence hemen doldurmayın.
Ben ülker'in sitesinde bunu bulamadım.
Bulan varmı?
ilgilenlere..ülkerin böyle bir anketi yok...