Ben katıldım şuan için destek verecek olursa ö.m atabilir arkadaşlar
oy oy sana 2 oy vercem
özel olaraktan
20 oy var sende şimdilik son hediye garanti inşallah siteden kazanın bakalım
destekleriz arkadaşım 
saol canım eger burdan katılan arkadaşlar varsa bir birimie çok fark açmadan yarışmayı bitirebiliriz bence böylelikle kontörlerde ziyan olmaz diye düşünüyorum
ben bir önceki yarışmada deneyimimi paylaşmak istiyorum sizlerle
ilk 3 günde 300 tl kontur aldım ve yarışmaya başladım 1.sıra gidiyordum verdiği hediye 600 tl kamera *280 liralık akülü araç diğer ıvır zıvırlar ......
sonra son güne 5 gün kala 2. sıradayım ve harcadığım para miktarı net 500 lira oy sayım önümdeki ile 400 konturluk bir fark var yani
ve sondan 1 gün önce bir şahıs geldi ve 3 sıraya yerleşti ortalık kızışıyor net harcadığım para 650 lira oldu
ve son gün geldi vatandaşın birisi ve tam 1163 oy bunu 4 konturla eğer turkcell ise 6 konturla çarpalım ve neticede son yarım saat kala eşim 250 tl lik kontur aldı ve yarım saat içinde ben memleketteydim ve internete gittik kardeşimle eşim ordan ben burdan derken 3.olarak kazandık.buna kazandık diyemem kazanan agu oldu.
en çokta 4.5 sıradaki parasını kaybeden insanlara üzülüyorum yani demeyin ki siz son güne kadar biz kazanırız son gün vatandaşın birisi gelip hop öne geçeyim diyebilir.Zihniyetlerinde şu var bu adam 500 harcadıysa ben 600 harcarım kazanırım bir kere 500 harcayan bırakır mı??? ..........işte bu zihniyetlerin varlığına hala inanıyorum bu sebeple son güne kadar bekleyin arkadaşlar.kazandığım kamerayı kendim kullanıyorum girdiğime pişmanım .sadece kumara dayandırılmış bir sistem haline gelmiş .300 lira harcamıştım ve hangi yapıda olan bir insana bırakabileceğim fikri uyanabilir ki ?ortamı kızıştıran adrenalin peşinde olan insanlardır diyorum.param var alırım bunu diyorlar.giden konturlarınıza olmasın.
10 oy verin hepinize paşa paşa kitaplar gelicek o kesin daha fazlasını girmeyin derim.
agudan alacağım intikamımı sabırsızlıkla bekliyorum.