12-18 Şubat tarihleri arasında siz de Hediyeli Çekiliş uygulamamıza katılın, üzerine yazı veya resim ekletebileceğiniz kupa kazanma şansı yakalayın.
Kargo ücreti tarafımıza aittir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBeğen,Paylaş ve Yorumla +1 Çekiliş Hakkı Kazan !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
SAYFADA VİRÜS VAR, DİKKATTT
Teşkkürler. Sayfada virüs olduğunu nasıl anlayabiliriz?
SAYFADA VİRÜS VAR, DİKKATTT
Nerden çıkartıyorsunuz böyle şeyleri ?
Uygulamayı kendim yaptım. Bir sorun, virüs vb. sorunla karşılaşırsanız Ekran görüntüsünü bana gönderin yardımcı olacağım.
kargoyu bizmi ödüyoruz
Kargo'yu HediyeDolu.Com Ödüyor.
Teşkkürler. Sayfada virüs olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Kampanyamıza sorunsuz şekilde katılabilirsiniz. Virüs yoktur bilginize.
sorunsuz girdim ama bağlantıları yazın diyorda üst taraftada istediğiniz yazı ve resim koyun yazıyor yazıyı resmi nasıl koyacağım onu anlayamadım
sorunsuz girdim ama bağlantıları yazın diyorda üst taraftada istediğiniz yazı ve resim koyun yazıyor yazıyı resmi nasıl koyacağım onu anlayamadım
Üst tarafta hediyeyi kazanan, kupanın üzerine yazı / resim ekletebilir.
Siz yalnızca kampanyayı paylaştığınız bağlantı linklerini alt alta gelecek şekilde sıralayın, yeterli.
Bol şans.
Kampanyamız devam ediyor, katılımınızı bekliyorum.
yanlışlıkla 2 kere katılmış olabilirim, bir kontrol edebilirmisiniz hak geçmesin
yanlışlıkla 2 kere katılmış olabilirim, bir kontrol edebilirmisiniz hak geçmesin
Birden fazla katılım yapanların katılım hakkı 1e düşmüştür. Belirttiğin için teşekkür ederim: ayseahu.
Kazanan
Kampanyamız sona erdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, kazananı tebrik ederiz.
Zuhal Çetin