Bulut İnşaat önderliğinde kentsel dönüşüm konulu senaryo yarışması yapılmaktadır.
Son katılım 22 Şubat 2013
Yasal Uyarı
İamistanbul.tv Senaryo Yarışmasına katılan senarist ve senarist adaylarının dikkatine! Her IP bir kez oy kullanabilir. Aynı IP numarasından verilen ikinci oylar oylamaya giremeyecektir. Farklı yollardan yapılan oy verme hileleri sistemimiz tarafından tespit edilmekte ve bunu yapan yarışmacılar diskalifiye edilmektedir. Yarışmacıların bu yasal uyarıyı dikkate almalarını önemle rica ederiz.
Saygılarımızla
İstanbul Ajans Medya
Açıklamalar & Kriterler:
- Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üyelerinden olan Bulut İnşaat’a bir reklam filmi hazırlanması hedeflenmektedir.
- Senaryolar 15 – 45 saniyelik reklam ve/veya tanıtım filmine konu olacak şekilde hazırlanmalıdır
- Reklam ya da Tanıtım Senaryosunun “prodüksiyon içeriğinin” 200.000 TL'yi (İkiyüzbin Türk Lirası) geçmeyecek şekilde oluşturulabilmesi göz önünde tutulmalıdır.
- Belirtilen kriterler çerçevesinde reklam filminde kullanılacak senaryo / metin, halkımızın gönderdiği senaryolardan ve yine halkımızın yapacağı oylamalarla belirlenecektir.
- Halk oylaması, yarışmacılar tarafından sitemiz üzerinden grafiklerle takip edilebilecek, canlı olarak izlenebilecektir.
- Yarışma başlangıç tarihinden itibaren bir ay boyunca senaryo kabulleri gerçekleşecektir. Oylamalar iki hafta sürecektir. Oylamalar sona erdiğinde ilk 15 senaryo seçilecek ve duyurulacaktır.
- Ünlü ve başarılı kişilerden oluşan jüriyle birlikte duyurusu bir hafta öncesinde yapılacak mekânda son eleme yapılarak ilk üç dereceye giren çalışmalar açıklanacak, jüri başkanı tarafından ödüller yapılacak törenle takdim edilecektir.
- Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin tarafından ilk 5 e giren yarışmacılara reklam senaristliğiyle ilgili çalışma önerisi getirilecek, gerekli ekipmanları sağlanarak bünyede deneyim ve kariyer kazanmalarına zemin hazırlanacaktır.
- Halk oylamasıyla dereceye girenlerin belirlenmesi, her IP’den bir kez oy kullanabilir şekilde olacaktır.
- 18 yaşından küçük katılımcıların dereceye girmeleri durumunda ödülleri ebeveynlerine takdim edilecektir.