Yapılan yardımların veya iyiliklerin alanen söylenmesinden pek haz etmem ama bu durum gerçekten acil. Geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı bir fırsat sitesinden sürat kargo için %40 lık bir indirim vardı onuda kaybettim:(
Herhangi bir firma olabilir farketmez. Kargo indirimi, indirim kodu vs. olan varsa paylaşabilir mi acaba?
İndirim bulamazsanız yurtiçi kargonun internet şubesini kullanın. Az da olsa indirim uygulanıyor..
mng kargo %60 indirimim var işinize yararmı
mng kargo %60 indirimim var işinize yararmı
Gerçekten çok işime yarar. Yüzde 10 luk bir indirim bile olsa epey farkedecek çünkü 2 çuval kadar çoçuk kıyafeti var. özel mesajla kodu yollarsanız çok dua ederim size
hayırlı bir iş görünce yemen yanlış anladım..
artık nekadar teknoloji ilerlediyse kargo ile kız istemede varmış dedim..
Ptt kargoda yardım için ürün gönderdiğinizi söyleyince indirim yapıyorlar. Bizim Ptt ye mi has bilemiyorum ama, ölçüleri küçültüyorlar. Aynısını yurt içi de yaptı 1 kez. Şansınızı deneyin.
hayırlı bir iş görünce yemen yanlış anladım..
artık nekadar teknoloji ilerlediyse kargo ile kız istemede varmış dedim..
hayır işi yazmak istemedim:) hayırlı bir iş daha sempatik daha iyi durdu gibi
Ptt kargoda yardım için ürün gönderdiğinizi söyleyince indirim yapıyorlar. Bizim Ptt ye mi has bilemiyorum ama, ölçüleri küçültüyorlar. Aynısını yurt içi de yaptı 1 kez. Şansınızı deneyin.
forumdan bir arkadaş sayesinde %60 indirimle göndereceğim bugün. Yardım olarak göndermedikleri halde bu şekilde talepte bulunan insanlara şahit olduğumdan aynı kefeye konulmak istemedim