0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlistede ben de varım ama çok oylamadım ben, 3 veya 4 kez belki..Ya anlamadım ki neye göre yazmışlar bir bilgi de yok sayfalarında. bu şirketin yaptğı yarışmalarda nedense bana garezi var nedir o kadar da oymamıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlistede ben de varım ama çok oylamadım ben, 3 veya 4 kez belki..Ya anlamadım ki neye göre yazmışlar bir bilgi de yok sayfalarında.
listede ben de varım ama çok oylamadım ben, 3 veya 4 kez belki..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlistede ben de varım ama çok oylamadım ben, 3 veya 4 kez belki..Ya anlamadım ki neye göre yazmışlar bir bilgi de yok sayfalarında. bu şirketin yaptğı yarışmalarda nedense bana garezi var nedir o kadar da oymamıştımBen de bir sürü zaman harcadım oyladım. Ben de göremedim adımı. [/quobakalım ne açıklama lütfunda bulunacaklar !
liste kzananlar listesi değil sadece oy verirken bu haftanın kirini seçenler listesi okadar
ben liste falan görmüyorum nerede liste sıralamaya bende girmişmiyim acaba
videonun sonundada çıkmadı