Gönderen Konu: molfix 15 inci yıl 1inci hafta sonuçları  (Okunma sayısı 4137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
Ynt: molfix 15 inci yıl 1inci hafta sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2013, 17:06:51 »
ben molfixi begenmiyorum azicik çiş yapinca bile iğrenç kokuyor. oğlumda beğenmedi sanırım.hafiften pişik yaptı. hep prima kullandım.özellikle ilk 2 3 ay premium care kullandım yenidoğanlar için çok güzel ve çok rahat.anne adaylarına duyurulur. özellikle sineme

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2013, 17:12:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben molfixi begenmiyorum azicik çiş yapinca bile iğrenç kokuyor. oğlumda beğenmedi sanırım.hafiften pişik yaptı. hep prima kullandım.özellikle ilk 2 3 ay premium care kullandım yenidoğanlar için çok güzel ve çok rahat.anne adaylarına duyurulur. özellikle sineme

size kesinlikle katılıyorum molfixten 1 paket hediye kazanmıştım onu bile kullanamadım verdim çok kötü, ben kızıma hep prima kullanıyorum huggies de dahil hepsinden 10 kat iyi hele ki premiumu mükemmel limangodan bir miktar alıp stok yapmıştım çok memnun kalarak kullanıyoruz herkese tavsiye ederim.

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2013, 19:05:42 »

size kesinlikle katılıyorum molfixten 1 paket hediye kazanmıştım onu bile kullanamadım verdim çok kötü, ben kızıma hep prima kullanıyorum huggies de dahil hepsinden 10 kat iyi hele ki premiumu mükemmel limangodan bir miktar alıp stok yapmıştım çok memnun kalarak kullanıyoruz herkese tavsiye ederim.
ben bu yarışmaya katılmıycam kesinlikle,zaten 1 adet molfix bebek bezi çok lazım değil 1 tanecik paket içeriği çok az maalesef :)
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2013, 20:22:53 Gönderen: pembe »

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2013, 23:42:54 »
bu liste eksik mi?molfixde adım var burda yok  ???
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..