Motosiklet istiyorsan söylemen yeterli!
Eğer 15-23 yaşları arasındaysan ve bu Piaggio Carnaby'i istiyorsanız söylemen yeter... Bu motosikleti niçin istediğini iyi düşün, nedenini bize söyle, biz de bu Carnaby'i sana hediye edelim!
Üstelik 6 hafta boyunca her hafta "Bu motosikleti istiyorum çünkü�" cümlesini en iyi tamamlayan 3 kişiye Vespa Acadamy Eğitimi veya haftasonu motosiklet kiralama hediye!
Tüm bunlar için tek yapman gereken niçin bir motosiklet istediğini 06 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında bize söylemen.
Kampanyaya katılmak için "Cunku" yaz, boşluk bırak, müşteri numaranı yaz, boşluk bırak, niçin bu motosikleti istediğini yaz, 3340'a kısa mesaj (SMS) gönder!
Katılım Şartları
* Bu kampanyadan sadece 15-23 yaş arası Garanti Bankası müşterileri faydalanabilir.
* Her kullanıcı yarışmaya istediği kadar katılabilir, sadece 1 kez ödül kazanabilir.
* Mesajların seçimi, Garanti Bankası Personeli içinden oluşturulan karma bir juri tarafından yapılacaktır..
* Kazanan mesajlar garanti.com.tr'de yayınlanmayacaktır.
* Yarışma sonunda bir kişi 2009 Model gri Piaggio Carnaby 200 cc hediye edilecektir.
* Her hafta mesaj gönderilenler arasından seçilen en iyi 3 mesaj sahibi hafta sonu motosiklet kiralama veya Vespa Academy Eğitimi'nden herhangi birisini seçebilecektir.
* Her hafta kazanan kişiler bir sonraki hafta Pazartesi günü belirlenecek ve Salı günü garanti.com.tr'de yayınlanacaktır.
* Her haftanın kazananı bir sonraki hafta içinde "Vespa Türkiye" tarafından aranarak bilgilendirilecektir.
* Yayınlanma tarihinden itibaren 1 hafta içinde Garanti Bankasına kayıtlı telefonları üzerinden ulaşılamayan kişiler hediye hakkını kaybedecek ve yedek talihliler aranmaya başlanacaktır.
* Piaggio Carnaby talihlisi ve yedek talihlisi 24 Ağustos tarihinde garanti.com.tr'de yayınlanacaktır. 15 gün içinde asıl talihliye ulaşılamaması durumda yedek talihli aranacaktır.
* Garanti Bankası ve Ferco Motor çalışanları ve 1. derece yakınları kampanyaya katılamaz, kazansalar da ödül alamazlar.
Motorsikleti hızla bır kamyona çarpmak ıcın ıstıyorum dedım. Bana verırlerse şikayet ederim
bence iyi cevap olmuş oylamayla olsaydı oyum senindi
15 yaşındaki adam a2 ehliyeti nerden bulcak garanti saçmalıyor bazen
15 yaşındaki adam a2 ehliyeti nerden bulcak garanti saçmalıyor bazen
düzeltmişler 18 diye

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
- Benden habersiz çektiğiniz kart ücretlerinin adına motorsikleti hediye etmenizi istiyorum

- İstiyorum çünkü sms ler kontürlü kontürümün karşılığında vereceksiniz bende garantinin reklamını yapıcam ömür boyu yollarda