tebrik ederim ..rica etsem eserini paylaşırmısın yada özel msj atarmısın merak ettim...
çok tebrikler fıstıkım,süpersin sen.eminim çok daha büyük başarıların ve birinciliklerin de olacaktır.çok iyi bir yazar olursun belki günün birinde,biz de senden imza almaya geliriz
tebrikler çokça

daha güzel haberleride bekliyorum
hayırlı uğurlu olsun kübra nice başarılar dilerimm
Canım tebrik ediyorum, başarılar dolu bir hayatın olur umarım
Canım tebrik ediyorum, başarılar dolu bir hayatın olur umarım 
canımsın
hayırlı uğurlu olsun kübra nice başarılar dilerimm 
teşekkürler sayın çilek

tebrikler çokça
daha güzel haberleride bekliyorum 
canım çok sağol
çok tebrikler fıstıkım,süpersin sen.eminim çok daha büyük başarıların ve birinciliklerin de olacaktır.çok iyi bir yazar olursun belki günün birinde,biz de senden imza almaya geliriz 
fıstıgım canımsın, cok sagol
tebrik ederim ..rica etsem eserini paylaşırmısın yada özel msj atarmısın merak ettim...
şu an degıl , dergıde yayınlanana kadar paylasamam ama bır unıversıtenın edebıyat dergısı dıyebılırım, tesekkurler
Tebrik ederim.nice başarılara....
çok sağolun
Tebrikler Kübra
Aynur hanım cok sagolun
Tebrikler Kübracım bileğinin hakkıyla kazanman çok güzel 
Benim kampanyacılık hayatına başlamam eşime süpriz olsun diye katıldığım milliyet gazetesinin düzenlediği sevgililer günü mesajıyla başlamıştı sonradan isimlerini öğrendiğim takasçı birçok arkadaşı geride bırakıp hiç tanımadığım kişilerin verdiği oylarla ödül kazanmıştım ve eşim de çok mutlu olmuştu ,maddi değeri olmasa da hiçbir hediye onun kadar değerli olmadı benim için ve güzel bir anı oldu
cok tesekkur ederım canım,ınsallah en ıyılerı olur yıne...
tebrikler. daha büyük başarılar elde edersin inşallah
özlem hanım cok sagolun
tebriklerr..
sagolun
tebrikler canım, başarıların daim olsun, daha güzelleri olsun...
canım benım cok tesekkur ederım
tebrik ederim başarılarınız daim olur inş her zaman darısıda birinciliğinizi kutlamaya olsun
Yarışmaya katılım 3 kişi

hehehe şaka şaka eline yüreğine kalemine sağlık

şiir nirde