0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Verdikleri hediye sayısı hem az hemde Kart olayı çok sakıncalı Ben Migrosa yazdım kart lı kampanya yapmayın Şifreli kart verilsin müşteri hizmetlerin de onlarda beni aradı teşşekür ettiler ilgili deparmana vermişler değerlendirmeye almışlar Bence hepiniz yazın tepkinizi gösterin Money kartlı çekiliş yapılmasını istemiyoruz şifreli kart lı istiyoruz Yazın Migros iletişim sayfasına
Bu alışveriş kampanyalarında örneğin 20 tl ve katları diyor ya , biz de ürünü aldık örneğin 21 tl tutuyor fakat daha sonra karta özel indirim düşüyor ve 19 tl ödeniyor. Şimdi biz çekilişe katılmış oluyoz dimi
Kampanya detaylarına uygun şekilde fairy aldım migros acaba katılmış olurmuyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya detaylarına uygun şekilde fairy aldım migros acaba katılmış olurmuyum Ne kadar şanslısın görcez Bende aldım biraz sırf fiyatı uygun diye stok yaptım.İnşallah katılmışızdır inşallah kazanırız...
bu seneki hedefim bir buzdolabı bir çamaşır makinası kazanmak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu seneki hedefim bir buzdolabı bir çamaşır makinası kazanmakSiifkede satılık buzdolabı var lazımsa