Gönderen Konu: Hipp Bebek Mamaları  (Okunma sayısı 12753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
Ynt: Hipp Bebek Mamaları
« Yanıtla #60 : 11 Nisan 2013, 07:40:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dün geldi 1 yaş paketi yollaya yollaya 1 kutu organik elmalı bisküvi,1 şişe elma suyu,1 kavanoz sütlaç,1 ad.Kaşık iyiki doğdun yazısı..hiç yollamasalarmış iyiymiş.Hero Baby'nin gözünü seviyim ben..
  merhaba pembe dün bana aptamil den numune paketi geldi atta çantası ve ıvır zıvır aptamil konusu açık değil dimi? Ben daha acemiyim yanlışlık yapmak istemiyorum birde gelen hediyelerin fotoğraflarını nasıl yükleyeceğim

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hipp Bebek Mamaları
« Yanıtla #61 : 11 Nisan 2013, 14:01:36 »
dün geldi 1 yaş paketi yollaya yollaya 1 kutu organik elmalı bisküvi,1 şişe elma suyu,1 kavanoz sütlaç,1 ad.Kaşık iyiki doğdun yazısı..hiç yollamasalarmış iyiymiş.Hero Baby'nin gözünü seviyim ben..
  merhaba pembe dün bana aptamil den numune paketi geldi atta çantası ve ıvır zıvır aptamil konusu açık değil dimi? Ben daha acemiyim yanlışlık yapmak istemiyorum birde gelen hediyelerin fotoğraflarını nasıl yükleyeceğim
konuyu açmışsın canım buradaki linktende resim yükle Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dosya seç>resim seç>şimdi yükle>forumlar yazan linki direk yapıştır.