Gönderen Konu: İndirimlr'den 1 Kişiye Tablet Bilgisayar!  (Okunma sayısı 1624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KuponSihirbazı

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
İndirimlr'den 1 Kişiye Tablet Bilgisayar!
« : 11 Ocak 2013, 17:21:50 »
Merhaba Dostlar!
Bilin bakalım indirimlr.com bu sefer ne veriyor?
TABLET BİLGİSAYAR :)
Evet doğru duydunuz! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ikinci yılını kutluyor ve bunun şerefine, İndirimlr sponsorluğunda sizlere büyük ödül olarak Tablet Bilgisayar veriyoruz. Lütfen katılım şartları için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesini ziyaret edin!
Mümkünse konuyu güncel tutmak için, katılım sağladığınızda buraya da katıldığınıza dair bir mesaj bırakın  ;)

Herkese Bol Şans!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2013, 10:56:30 Gönderen: YazanKazanır »

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Tablet Bilgisayar Çekilişi!
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2013, 17:36:12 »
Sayın adminimiz 'katıldım' gibi mesajlar yazmama konusunda uyarmıştı.
Bakınız: Duyurular bölümü  ;)
...

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2013, 18:30:22 »
Sayın adminimiz 'katıldım' gibi mesajlar yazmama konusunda uyarmıştı.
Bakınız: Duyurular bölümü  ;)
O zaman "katıldım" gibi mesajlar yazmayalım! Peki nasıl güncel tutabiliriz bu durumda bu çekilişimizi? Hergün Kampanya'daki herkesin görmesini istiyoruz!

:)

Çevrimdışı müdür42

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güvenin 1. Adresi...
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2013, 12:54:56 »
ewey ben şimdi katıldım ne yazayım yanii
satılık coca-cola kodları tanesi 0,15 tl

Çevrimdışı kokosilehersey

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2013, 23:01:00 »
Bence bu yaptıgınız dogru deil , blgo kampanyaları baslıgı altında yayınlamalısınız, sizin yazdıgınız html kodun sayesinde sayfanızın page rank degerini artırıcaksınız bu işlerden biraz anlayan kişilerin bu kodu sitelerinde paylaşmadan önce biraz daha düşünmelerini isterim uyarmak istedim iyi günler

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2013, 12:47:50 »
Bence bu yaptıgınız dogru deil , blgo kampanyaları baslıgı altında yayınlamalısınız, sizin yazdıgınız html kodun sayesinde sayfanızın page rank degerini artırıcaksınız bu işlerden biraz anlayan kişilerin bu kodu sitelerinde paylaşmadan önce biraz daha düşünmelerini isterim uyarmak istedim iyi günler
Yanlışlık ile internet kampanyalarına açmışız, haklısınız. Moderatörlerden ricamız, eğer mümkünse bu konuyu blog kampanyaları altına taşıyabilirler mi?

Ayrıca bir konuya açıklık getirmek isteriz, sizin de tahmin edebileceğiniz gibi bu kampanyaları sadece hediye dağıtmak için yapmıyoruz; yani Noel Baba gibi bir misyonumuz yok! Hem talihli katılımcıları sevindirmek, hem de sitemizi daha güçlü hale getirmektir niyetimiz. Bunun da yanlış olan bir tarafı olduğunu düşünmüyoruz.

Yorumunuza teşekkür ederiz, saygılar.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2013, 12:50:18 »
Yanlış değil tabi ama  o zaman bloga yazma zorunluluğunu kaldırınız. Twitter veya facebook'ta bizi tanıtın diyebilirsiniz. Çünkü burada herkes blog yazarı değil ne yazık ki

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2013, 11:36:56 »
Konuyu yeni gördüm akşam evden bakayım inşallah  :)

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2013, 19:48:00 »
Yanlış değil tabi ama  o zaman bloga yazma zorunluluğunu kaldırınız. Twitter veya facebook'ta bizi tanıtın diyebilirsiniz. Çünkü burada herkes blog yazarı değil ne yazık ki
Sevgili okitya,
Değerli görüşünüz için çok teşekkürler. Ne yazık ki bu kampanya "Blog Hocam"ın kampanyası, biz sadece destekliyoruz. Blog Hocam'ın ya yaptığı kampanyada blogger olmayanların katılmasını beklemek biraz zor olurdu ne yazık ki! Ama üzülmeyin, indirimlr'in kampanyaları tükenmez! Buyrun: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Sevgiler!