ben burdayım arkadaşlar sürekli takip ediyorum yazmıyorum çünkü sizlerin serzenişlerini okuyorum ben de firmayla sürekli diyalog kurup foruma aracılık etmek istemiyorum aslında istiyorum ki onların burada yazılanları okuyup cevap yazmalarını ama firma çok yoğun bu aralarda bunu biliyorum çünkü biliyorsunuz basından duyuyorsunuzdur esenyurt sorunlarıyla uğraşıyorlar kanaatindeyim bugün twitter adreslerinden gördüm o sorunu Lütfü bey çözmüş makrom yapının twitter adresinden detaylı açıklamalar yapılmış bu konuda ama bir de burdaki sorunları çözseler sizlere karşı ben de mahçup duruma düşmesem özellikle ama düşeceğimi de sanmıyorum gördüğüm duyduğum ve izlenimlerim sağlam firma olduğunu gösteriyor benim ev durumum ilk projeden sonra ikinci aşamada gerçekleşecekti ilk proje paralel 212 projesi sıradaki ikinci proje benimkisi olacak arkadaşlar bir arkadaş yazmış danışıklı dövüş şeklinde çok ayıp etmiş ben çok şeffaf ve samimi duygularımı yansıtırken lütfen böyle şeyler söylemeyin arkadaşlar sayfa yönetimi bakabilir hemen hemen bu sayfanın ilk üyelerindenim ilk kurulduğu günden bu yana üyeyim bu siteye yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar ama bu söz çok ağrıma gitti yarın ilk işim firmaya tekrar ulaşmak ve sizlerin bu serzenişlerini tabiki haklısınız detaylı anlatıp bir açıklama yapmaları nı beklemek olacaktır görüştükten sonrada burda sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.