Arkadaşlar firmayla görüştüm asıl bizimle ilgilenen Hakan bey yıllık izne ayrılmış haftaya dönüyormuş ben kendi durumum için görüşürken forumdaki bu yarışma için de konuştuk söyledikleri için bilginiz olsun istedim bu slogan yarışması devam ediyor hediyeleri aynen söylendiği gibi verilecek yarışma sonunda buradan kazanılan diğer hediyeleriniz korgoya verilmiş neden sitede artık 5000-6000.vb gibi uygulamanın devam etmediğini sordum ona da özellikle forumdaki tüm arkadaşların değil bazı arkadaşların hediye konusundaki serzenişleri ve de bazı arkadaşların özel mesajlarla uygunsuz içerikteki firma hakkındaki yersiz açıklamaları firmayı çok kırmış bilmenizi isterim firma 41.yaşını yeni kutlamış köklü bir firmaya bence bazı arkadaşların tavırları ve mesajları kırgınlık oluşturmuş ama hala takipteler sitemizi söylediğim gibi slogan yarışması devam ediyor bittiğinde sonucu açıklayıp hediyeyi verecekler arkadaşlar mesaj yazarken bence biraz insanların ve tüzel kişilerin durumunu düşünerek bin düşünüp bir yazalım sizden isteğim naçizane budur bu firmanın daha birçok yarışmaları olur yeterki yarışmaları yaparken empati kurup yarışmalara o yönde bakalım karşımızdakini ve kendimizi zor durumlara düşürmeyelim.