Gönderen Konu: Slogan Sizden Hediyeler Bizden  (Okunma sayısı 40814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Slogan Sizden Hediyeler Bizden
« Yanıtla #250 : 30 Ocak 2013, 14:12:14 »
telaşlandırmayayım ama kimlik numarasına kadar aldılar.  ??? :o
...

Çevrimdışı umoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #251 : 30 Ocak 2013, 15:02:37 »
Arkadaşlar firmayla görüştüm asıl bizimle ilgilenen Hakan bey yıllık izne ayrılmış haftaya dönüyormuş  ben kendi durumum için görüşürken forumdaki bu yarışma için de konuştuk söyledikleri için bilginiz olsun istedim bu slogan yarışması devam ediyor hediyeleri aynen söylendiği gibi verilecek yarışma sonunda buradan kazanılan diğer hediyeleriniz korgoya verilmiş neden sitede artık 5000-6000.vb gibi uygulamanın devam etmediğini sordum ona da özellikle forumdaki tüm arkadaşların değil bazı arkadaşların hediye konusundaki serzenişleri ve de bazı arkadaşların özel mesajlarla uygunsuz içerikteki firma hakkındaki yersiz açıklamaları firmayı çok kırmış bilmenizi isterim firma 41.yaşını yeni kutlamış köklü bir firmaya bence bazı arkadaşların tavırları ve mesajları kırgınlık oluşturmuş ama hala takipteler sitemizi söylediğim gibi slogan yarışması devam ediyor bittiğinde sonucu açıklayıp hediyeyi verecekler arkadaşlar mesaj yazarken bence biraz insanların ve tüzel kişilerin durumunu düşünerek bin düşünüp bir yazalım sizden isteğim naçizane budur bu firmanın daha birçok yarışmaları olur yeterki yarışmaları yaparken empati kurup yarışmalara o yönde bakalım karşımızdakini ve kendimizi zor durumlara düşürmeyelim.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #252 : 30 Ocak 2013, 15:35:24 »
Tc sini veren arkadaşlarımız içinde sizde biraz empati kurun.Ev kazandım dedğinizden dolayı yazıyorsunuz ama ev kazanmadan bilgilerini veren arkadaşlarımızın düşünmeleride haklıdır.Ve birininde size karşı empati yapması az sonra hiç de hoş olmayabilir.Bu yüzden kimse yazmadan ben yazıyorum.

Şu an için bekliyelim arkadaşlar.İthamlarda bulunmayalım kesinlikle.Ve şahsi ricam ben katılmadım ama devam ediyorsa yeni gelen arkadaşlar katılmasınlar konu netleşene kadar.Firma yetkilimiz gelip buraya yazınca son gaz devam edelim..
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2013, 15:37:44 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı umoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #253 : 30 Ocak 2013, 15:56:50 »
Ben dün bana soran arkadaşlar için bugün firmayla olan diyaloğumu ve merak edilenleri yazdım iyiniyetle yapılmış ve yazılmış mesajımdan lütfen başka anlamlar çıkarmayalım  firmanın avukatlığını yapmak bana da düşmez ama mutlaka onlar da bir açıklama yapacaklardır yetkili kişi izinde olduğu için ilgilenilmiyordur şahsi kanaatimce kimseyi kırmak üzmek yanlış yönlendirmek gibi bir amacım da yok herkes kendi aklı ve bilgisi doğrultusunda karar versin lütfen başkalarından duydukları ile değil bu her konu için geçerli.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #254 : 30 Ocak 2013, 16:13:46 »
Umo yazdıklarının ne amaçlı olduğunu değerlendirebilecek yetiye sahibiz gelen her cevaba dönüp dönüp cevap yazmana gerek yok

''mesaj yazarken bence biraz insanların ve tüzel kişilerin durumunu düşünerek bin düşünüp bir yazalım''
demişsinya
bunu bizim içinde uygularsan çok seviniriz.

Çevrimdışı Makrom Yapı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.makromyapi.com www.twitter.com/makromyapi
    • Makrom Yapı
« Yanıtla #255 : 30 Ocak 2013, 22:40:45 »
Değerli site üyeleri slogan yarışmamız devam etmektedir. Hediyelerin gönderilmesi konusunda ise Hakan Beyin acil bir ameliyat sebebiyle aramızdan ayrılması nedeniyle gecikme yaşandı. Çünkü adres ve bilgi tamamen hakan bein yönetimindeydi. Konu çözümlenmiş ve sistemden ilgili kazananların adresleri alınarak gönderim yapılmıştır. Sıralama teşekkür hediyelerine Siz Değerli üyelerin tepkisi nedeniyle son verilmiştir. Makrom Yapının hergün kampanya sitesine desteği ilerleyen gunnlerde Sizlerinde göreceği üzere farklı aktivitelerle son hızla devam edecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #256 : 30 Ocak 2013, 22:42:41 »
bende hedıyelerı soracaktım, tesekkurler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Makrom Yapı

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Makrom Yapı
« Yanıtla #257 : 30 Ocak 2013, 22:48:08 »
Sadece bu siteye özel yepyeni bir yarışma ile Her Cuma Sizlerleyiz. Yarışmamızın adı Hergün Cuma... Her hafta Cuma akşamı saat 20:00 da başlayacak. Online ve canlı...site yönetimi çok yakında gerekli detayları Sizlere iletecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eceebru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #258 : 30 Ocak 2013, 22:51:42 »
Makrom Yapı tekrar aramıza hoş geldiniz. Hakan beye çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Çevrimdışı Makrom Yapı

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Makrom Yapı
« Yanıtla #259 : 30 Ocak 2013, 22:56:57 »
Aranıza dönmemizde Hakan Beyin yokluğunda Sizlerin teredütlerini bugün yönetime ileten Esra Hanımın etkisi büyüktür. Ayrıca Sizlere olan inancımız ve sevgimiz nedeniyle hergunkampanya sitesinde Hakan Bey izne çıkmadan önce reklam destek onaylarınıda vermiştir. Çok yakında sitede bol miktarda Makrom Yapı Reklamını göreceksiniz :) umarız sıkılmazsınız