Günaydın Arkadaşlar

Herkesin düşüncesine saygım var. Ancak; Makrom Yapı slogan yarışması başlatmış, en güzel slogana hediye vericem demiş. Yetinmemiş buraya kadar gelip bizim aramızda konu başlığında paylaşımlar yapıp sizi düşündük bir de araya küçük hediyeler katalım demiş sonra bakmış 250 ve katlarına hediye verirken hani hep olur ya 1000 ve katlarına daha özel bir şeyler yapılır bir de üstüne bunlar için daha güzel hediyeler vermiş. Buna rağmen onları sorgulamaya kalkmamızın pek doğru olmadığı kanaatindeyim. Düşünmüş yapmışlar sağolsunlar, üstelik bütün iyi niyetleriyle burada bizimle bilgileri paylaşmışlar. Deselerdi ki 250. 500. 750. kişilere bellek, 1000. 2000. kişilere tablet vericez. Sonuçlar 2 ay sonra açıklanacak, o zaman onları sorgularmıydık, oturur 2 ay sonra açıklanacak sonuçları beklerdik.
Gerçi sizlerin de niyetinizin kötü olmadığının farkındayım ancak bunları yazma nedenim biz kampanyacılara böyle samimi davranan bir firmayı da kırıp, gücendirmemeliyiz diye düşünüyorum.
Size küçük bir örnek vermek istiyorum, Penguen firmasını hepiniz bilirsiniz hele de eski kampanyacıysanız bu firmanın yaptığı kampanyaları, iyi niyetli güzel tavırlarını da hatırlarsınız. Benim için Penguen firmasının bana hissettirdiği güvenilirlik ve samimiyet çok başka bir şeydir. Onların reçelleri ve soslarının girmediği kampanyacı evi kalmamıştır belki de

O günden sonra markete gittiğimde penguen ürünleri almayı kendime bir borç bilir, gördüğüm her anketine destek olmak adına katılırım.
Anlatmak istediğim şu ki, iyi niyetleri, güzel düşünceleriyle bize gelmiş insanları üzmek değil takdir etmek daha güzel olur.
Sözü çok uzattığımın farkındayım ama şunu da söylemeden edemeyeceğim. Amacım kimseyi kırmak değil lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın. Umarım buradan ödül kaçıran tüm arkadaşlarıma Allah çok daha güzellerini kazanmayı nasip eder, herkesin gönlünden geçeni kazanması dileğimle...