Gönderen Konu: ben bildim ben bildim...  (Okunma sayısı 2179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şanslıalara

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şansıma çoook teşekkür ederim..
ben bildim ben bildim...
« : 16 Ocak 2013, 10:22:40 »
Bu sabah işe gelirken radyo kanalları nı aratırken otomatik bir kanal durdu , dj yarışma yapıyordu..300 liralık digitürk sinema paketi hediye kurulum çanak bedava felan filan ödüllü deyince benim kulaklar dikildi anında soru neymiş diye..
Annemin kardeşi teyzem oluyorsa halamın tek erkek kardeşi neyim olur sorusuna doğru cevap veren herkese bu paket hediye diye anons etti..
bir taraftan cevaplar geliyor kuzenim dünürüm baldızım ben de diyorum bunu nasıl bilemezler 3929 a cevaplarınızı yazın yollayın diyo dj..hiç doğru cevap gelmedi güya ben işe varıncaya kadar arabayı park ettim hemen babası babası  ben bildim ben bildim diye mesaj attım..gelen ileti sms inde mesaj ücreti 5 lira diye bilgilendirme yapıldı..dairedekilere anlattım mesaj yollatıp kimseye geri dönüş yapmıyolarmış benim gibi atlayan bir kaç arkadaş olmuş kendimi enayi gibi hissetdim.
250 liralık bir foto makinesi kazandım diye her şeye atlar oldum çok kızdım kendime yaa..
kampanyaları bırakıp tekrar meditasyona dönücem..ommmhhh..

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
Ynt: ben bildim ben bildim...
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2013, 12:15:20 »
aynı soruyu bende eylül gibi yanıtlamıştım ama ben meraktan sadece 1 gün sonra geri aradılar kazanın ben olduğumu söylediler ve digitürk paketini kazanmıştım ama paketi alabilmem için 12 ay taahhütle digitürk abonesi olmam kurulum ücretini ödemem gerekiyordu ilk 3 ay ücretsiz sonra kalan 9 ayda aylık ücreti ödemem gerekiyordu sanırım kimse kabul etmediği için 1 gün sonra bana dönüş yaptılar :P tabi bende kabul etmedim o paketi alana kadar digitürke kendim üye olur daha güzel paketler seçebilirdim  ;D ;D
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı şanslıalara

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şansıma çoook teşekkür ederim..
Ynt: ben bildim ben bildim...
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2013, 13:03:32 »
 :o oda iyiymiş kesin benimkide öyle bir şeydir..zaten 5 tl mesaj ücretiyle baya para toplarlar..
cep tel faturamda 54 lira gelmiş rocco şeker smslerinden 256 liralıkda rocco yedim ettimi 50 lira maşallah maşallah bana..