Gönderen Konu: nursencehersey/evinizekadar1 kişiye nehir 12 li çay kaşıgı hediye BİTTİİİİİ  (Okunma sayısı 979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

kargo fırmaya aıt kaıımlarınızı beklerım cabucak dolsun 200 kısı ınsallah
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2013, 14:58:33 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Bu çay kaşığı takımı bende var. Çok güzel, çok kaliteli.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bendede vardı nehırden kazanmıstım cokta begenıyorum sımdı ıkıncısı olacak ıste ınsallah 200 katılım ne kadar cabuk olursa o zaman bıtecek kampanya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
200 katılımı çabucak bıtırelım arkadaslar hadı bana destek olun ne olur bır an önce bıtırelım

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
hadı 200 kısı lazım katılacak hadı bakalım az kaldı destek lütfen

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Az kalmış, katılıyorum canım :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sagol bol sanslar canım valla bı dolduramadık 200 kısıyı dolsada hedıylerımıze kavussak bır an once :D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sagol bol sanslar canım valla bı dolduramadık 200 kısıyı dolsada hedıylerımıze kavussak bır an once :D

Ne yalan söyleyeyim, 200 imkansız gibi gelmişti baştan bana, katılmamıştım ::) Ama çok az kalmış, 2-3 güne biter bence.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Bitmesi lazım facebooktada yaptım ne yapayım ayy bıtmıyo bu kampanyalar bende facedende yaptım blog dıye katılmayanlar ordan katılsınlar en azından :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  çabucak dolar artık ohh be daha önce niye düşünmediysem