ark etinin yaptığı şifre yolla kontur yolda kampanyasına katılmak için bir eti popkek aldım fakat içerisinde fifresi yoktu bende şikayet var coma şikayet ettim ve adresime bir koli içerisinde etinin ne kadar ürünü varsa koyup yolladılar dicem oki eger her hangi bir kampanyalı ürün aldığınız zaman içerisinde şifresi yoksa hemen şikayet edin size bir koli yolluyorlar
burası internet kampanyaları.
şikayet nedeniyle firma tarafından size yapılan bir jesti (!) serbest kürsüye açsaydınız daha iyi olurdu.
evet ara bir gün önce gelip paketi aldı paket dediğimde sadece 1 eti popkek ambalajı
okadar fazla bilgim yok bu sitede o yüzden ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım
Şikayet var sitesine de bu şekilde yazdın ve de onlar senin derdini anladıysa helal olsun;Çünkü mesajında aşırı derecede anlatım bozukluğu,yazım yanlışı ve aklına gelebilecek her türlü dil bilgisi hatası var...
Şikayet var sitesine de bu şekilde yazdın ve de onlar senin derdini anladıysa helal olsun;Çünkü mesajında aşırı derecede anlatım bozukluğu,yazım yanlışı ve aklına gelebilecek her türlü dil bilgisi hatası var...
bence gereksiz ve kırıcı eleştiri yapmayın arkadaşa

herkes okumuş,kültürlü olamayabilir.aşağılamaya gerek yok...
bence gereksiz ve kırıcı eleştiri yapmayın arkadaşa
herkes okumuş,kültürlü olamayabilir.aşağılamaya gerek yok...
bencede .. şikayetvar yetkilileri niye düzeltmemiş mesela onu eleştir .. başka zaman tam öenmli kısımlarını düzeltmeyi(çıkarmayı) bilirler ..