0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?evet fotoğraf yok o yüzden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?evet fotoğraf yok o yüzdenİyi de böylede bir anlamı yok bence Ben de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?evet fotoğraf yok o yüzdenİyi de böylede bir anlamı yok bence Ben de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım koleksiyonmu yapıyon üzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die bi tane kupayıda esirgemesinler artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?evet fotoğraf yok o yüzdenİyi de böylede bir anlamı yok bence Ben de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım koleksiyonmu yapıyon üzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die bi tane kupayıda esirgemesinler artıkEvet. Verirler mi dersin?