0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yazdıydım cevap atmadılardı kaç yüz kişiyle ugrasıyorlar suan normaldir cevap gelmemesi bakalım en son bende annemin adına üyelik acmıstım mailde sordum kacıncıyız bacılarr diye cevap gelirse yazarım ben sordum en son 688 miş üye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yazdıydım cevap atmadılardı kaç yüz kişiyle ugrasıyorlar suan normaldir cevap gelmemesi bakalım en son bende annemin adına üyelik acmıstım mailde sordum kacıncıyız bacılarr diye cevap gelirse yazarım
ben yazdıydım cevap atmadılardı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yazdıydım cevap atmadılardı kaç yüz kişiyle ugrasıyorlar suan normaldir cevap gelmemesi bakalım en son bende annemin adına üyelik acmıstım mailde sordum kacıncıyız bacılarr diye cevap gelirse yazarım ben sordum en son 688 miş üye hmm demek ilk 1500 garanti peki bişey sorcam annanemi üye yapma gibi bi yüzsüzlükte bulunsam nolur acaba?
wurunkatte sana hangi adresten mail geldiğiniş sormuştumm
saldırın yiğitlerim
bana geldi siteye üye oldum ben