Anladığım kadarıyla henüz kendileride önlerini göremiyorlar o yüzden açıklama yuvarlak olmuş.
yeni üye oldum umarım geç kalmamışımdır
Sevgili Arkadaşlar Tekrar Merhaba;
Ücret konusunda son bir defa açıklama yapmak istiyoruz .
Kutu gönderimi için hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz . Kapıdan ücret alma gibi bir durumda söz konusu değil, zaten kutu göndrimini Aras Cargo aracılığı ile yapıyoruz ve kargo ücretinide biz karşılıyoruz .
Daha öncede belirttiğimiz gibi, ileride eklemeyi düşündüğümüz ek hizmeter dolasyısıyla, bir ücret talep edilmesi durumu oluşursa, ücret talep etme hakkını elimizde bulunduruyoruz . Bu ödemede online ve üyelerin bilgisi dahilinde olacak bir konu ve şuan gündemimizde olan bir durum değil. Ayrıca ücretli olması durumu ek bir hizmet olduğu zaman ortaya çıkabilecek bir durum dahilinde gerçekleşecektir.
Özetlemek gerekirse, ek hizmet oluşması durumunda, ek hizmetten sadece İSTEYEN ÜYELER yararlanacak, kutu gönderimi ise , tanıtım hizmeti dışına çıkacağı durumlarda ücretli olacak ve yine sadece İsteyen Üyeler yararlanacaktır .
Yani tanıtım amaçlı gönderilem tüm kutular ÜCRETSİZ olarak gönderileceltir.
Saygılarımızla
Lady's Box
Sevgili Arkadaşlar Tekrar Merhaba;
Ücret konusunda son bir defa açıklama yapmak istiyoruz .
Kutu gönderimi için hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz . Kapıdan ücret alma gibi bir durumda söz konusu değil, zaten kutu göndrimini Aras Cargo aracılığı ile yapıyoruz ve kargo ücretinide biz karşılıyoruz .
Daha öncede belirttiğimiz gibi, ileride eklemeyi düşündüğümüz ek hizmeter dolasyısıyla, bir ücret talep edilmesi durumu oluşursa, ücret talep etme hakkını elimizde bulunduruyoruz . Bu ödemede online ve üyelerin bilgisi dahilinde olacak bir konu ve şuan gündemimizde olan bir durum değil. Ayrıca ücretli olması durumu ek bir hizmet olduğu zaman ortaya çıkabilecek bir durum dahilinde gerçekleşecektir.
Özetlemek gerekirse, ek hizmet oluşması durumunda, ek hizmetten sadece İSTEYEN ÜYELER yararlanacak, kutu gönderimi ise , tanıtım hizmeti dışına çıkacağı durumlarda, yine sadece İsteyen Üyeler yararlanacaktır .
Yani tanıtım amaçlı gönderilem tüm kutular ÜCRETSİZ olarak gönderileceltir.
Saygılarımızla
Lady's Box
Teşekkürler bilgilendirme için .
Peki şuan üye sayısı kaça ulaştı?
evet en merak edilen konu bu? üye sayısı tam olarak kaç?
teşekkürler bilgilendirme için
en kısa zamanda ücretsiz ladybox ve gentlemanbox larımıza kavuşmak dileğiyle (: sadece kadınlara olmasınnn
arkadaslar kac gun oldu uye sayısının 1500 e ulasmaması ımkansız sadece bızım forumdan 500 600 kayıt dolmustur ıkı gunde