0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi cevap geldi Sayın Üyemiz,Kutu gönderimi 1500 üye sayısına ulaşılınca başlaycaktır.Şuan ki üye sayısı 635.Gösterdiğiniz İlgi için teşekkür ederiz.SaygılarımızlaLadysbox.comolcayy hani 688 di bana yalancı mı diyorsun , 688 diye mail geldi ,yazanda kabahat zaten
şimdi cevap geldi Sayın Üyemiz,Kutu gönderimi 1500 üye sayısına ulaşılınca başlaycaktır.Şuan ki üye sayısı 635.Gösterdiğiniz İlgi için teşekkür ederiz.SaygılarımızlaLadysbox.comolcayy hani 688 di
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinişte benimde bayan olan annanem birazcık 80 yasında da oldugum üyelikleri de geri almasınlar bişi değil yok canım almazlar.. anneannemde yanımdaydı beni de üye yap diye tutturdu.. kalbini mi kırsaydım kadınceğiniz yaptım gitti dersin.. ayrıca 80 yaşında ama gayet dinçdir diyeceksin
işte benimde bayan olan annanem birazcık 80 yasında da oldugum üyelikleri de geri almasınlar bişi değil
ha 635 , ha 688 .. amaan arkaaşlar ne farkeder.. boşverin kırıcı olmayalım hem hepimize hediye gelecekmiş..
direk yalancı deseydin daha iyiydi, yazının sonuna gülen surat koymak söylediğin şeyi şaka değil, tam tersi ciddileştirdi benim gözümde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha 635 , ha 688 .. amaan arkaaşlar ne farkeder.. boşverin kırıcı olmayalım hem hepimize hediye gelecekmiş.. hayır en korktugum sey yanlıs anlasılmak durduk yereyi boşver kasten bile kalp kırmak huyum deilgidr ve ben yanlıs anlasıldım,üzüldüm acıkcası...