0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee ilk koliler bi gelsin öğrenelim içinden ne çıkmışşş ona göre üye olurum şaka bi yana ne zaman dolacak bu 1500 yaaadolduramazlarsa doldururuz
ee ilk koliler bi gelsin öğrenelim içinden ne çıkmışşş ona göre üye olurum şaka bi yana ne zaman dolacak bu 1500 yaaa
tesekkurler arkadasım esım ve kendı adıma uye oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkurler arkadasım esım ve kendı adıma uye oldumnasıl becerdiniz merak ettim şimdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkurler arkadasım esım ve kendı adıma uye oldumnasıl becerdiniz merak ettim şimdi.silerlre paype merak etme silmemeleri için şey olması lazım neyse neyse silerler
biri mail atsında son durumu öğrensin kaç kişi olmuş
sordum bakalım cevap vercekler mi 1500 ün dolmasını bekliyorlaardır belki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsordum bakalım cevap vercekler mi 1500 ün dolmasını bekliyorlaardır belki ben en son gönderdiğimde kişi sayısını sölemediler dolunca ana sayfadan duyurcaz dediler ne sorup duruyosun eline ne geçicek öğrenince dolunca açıklayacağız dediler kısaca