Gönderen Konu: Danino ‏@DaninoTurkiye  (Okunma sayısı 1567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Danino ‏@DaninoTurkiye
« : 03 Ocak 2013, 15:59:02 »
Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın!

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Danino ‏@DaninoTurkiye
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2013, 16:00:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
d vitamini sanırım yinede araştırın
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2013, 16:07:24 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2013, 16:08:46 »
 A) D vitamini  bencede
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2013, 19:07:24 »
Sayın @serplbaharoktay Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @SEVCANGNYDN, Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @zeynepgozukizil Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @drosera35, Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @perfect_b_ Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @iremveannesi, Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @SANYEDURMU, Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @xxxxserpilxxxx, Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @onderylmaz Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Sayın @burcubalik Danino Kit kazandınız tebrik ederiz. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bize mesaj olarak atınız.

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2013, 19:19:22 »
bende kazanmışım.bu kit dedikleri ne acaba.daha önceden kazanan varmı acaba neler geliyo?

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2013, 20:45:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende kazanmışım.bu kit dedikleri ne acaba.daha önceden kazanan varmı acaba neler geliyo?

resim koyamıyorum, çok güzel bir kutu geliyo... elişi kağıtları, danone kutuları vs... ben oğluml bi çok yaratıcı şeyler yaptım :) tebrikler....
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!