0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banada geldi bugün dağıttım durdum ilk kargocu komşu falan derken herkes nasiplendi:)))
Benimkisi de dün gelmiş. Şehir dışındaydım bugün gittim Yurtiçi kargodan aldım. Açmaya vakit bulamadım daha ama ağır bir kutu. Fotoya bakılırsa da güzelmiş içeriği.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenimkisi de dün gelmiş. Şehir dışındaydım bugün gittim Yurtiçi kargodan aldım. Açmaya vakit bulamadım daha ama ağır bir kutu. Fotoya bakılırsa da güzelmiş içeriği.ya bişey sorucam yurtiçi kargo evde olmassak biz telefonla aradık mesela kargoyu bidaha getirmiyolarmı?illaki bizmi alıcaz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenimkisi de dün gelmiş. Şehir dışındaydım bugün gittim Yurtiçi kargodan aldım. Açmaya vakit bulamadım daha ama ağır bir kutu. Fotoya bakılırsa da güzelmiş içeriği.ya bişey sorucam yurtiçi kargo evde olmassak biz telefonla aradık mesela kargoyu bidaha getirmiyolarmı?illaki bizmi alıcaz?Getirmiyorlar mecbur kendin alıcan.