Gönderen Konu: Yeni Yıl Milli Piyango Çekiliş Sonucu Belli Olan Numaraların Paylaşımı.  (Okunma sayısı 7891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Arkadaşlar eğer Garanti Bankası kredi kartlarıyla 75 liralık alışverişten sonra slibinizde çıkan kodu mesajla yollayıp bankadan bilet kazandıysanız,1-3 ocak tarihleri arasında bankaya kayıtlı cep numaranızdan AMORTI yazıp 3340 a yollamayı unutmayınız.10 lira bonus verecekler.
En az 1 bilet için katılım yapan herkes bu kampanyadan faydalanıyor.
Bilgilerinize..  ;)

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
bana 1000 tl çıktı mesaj geldiğinde şok oldum :d telif hakkı falan isterlermi nesinede hesabıma yatırmışlar hemen :D
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
garantiden 2 biletim vardı hiçbir şey çıkmadı 10 tl alırız artık ama aklınızda olsun kaç biletin olursa olsun sadece 1 tane amorti garantisi var 1 tane 10 tl yani
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
bana da birine 20 tl birine 10 tl çıkmış  :(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
dört biletimiz vardı. birine 2000tl çıkmış.Ama çeyrek.500 tl alacağım.Yeni yıl ilk uğuru ile geldi
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dört biletimiz vardı. birine 2000tl çıkmış.Ama çeyrek.500 tl alacağım.Yeni yıl ilk uğuru ile geldi

tutturmadıgınız bısey varmı  :)

herkese hayırlı olsun babama dedıgım halde 5 bılet almıs 50 tl cöpe gıttı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
canım dördünde umutluydum ama 3 ünü tutturamadım.Şaka bir yana mp bileti alınca kötü oluyorum.Eşim ileilk yılbaşını kutluyorduk.Ozaman bir bilet almıştık.Sadece bir tane.Bakmadık bile.Aradan bir iki gün geçti bir bakalım dedim.Yemin edrim en büyük ikramiyede sadece bir rakam değik.Sondan ikinci rakam bizim yedi kazana numara 4.Çok çok üzüldüm.Teselli aldık.Bizim bayiye çıkmış kazanan bilet.Aynı şey sayısaldada oldu.Eşim iki kere 5 te kaldı.birinde 1500tl birinde 2250tl aldık.Yine çok üzüldük.Ama kısmet değilmiş.Ama birgün en büyük ikramiye bana çıkacak.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
o kadar bilet vardı hepside foss çıktı sen gelde sinir olma  :D
lonesome cowboy

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Amorti çıkmış bana. :)

10 MİLYONDA BİR İHTİMAL

Ancak gelen son haberler kimileri için umutları suya düşürmeye yetti. Çünkü yıl içerisinde yapılan çekilişlerde her bilete büyük ikramiyenin çıkma olasılığı 600 binde 1 iken, milli piyango yılbaşı çekilişinde bu ihtimal 10 milyonda bire düşüyor. Bu hesaplama şansına güvenenler için hiçbir şey ifade etmese de, olasılıklar üzerine hesap yaparak çok sayıda bilet alanların hesaplarını alt üst etmiş durumda.

Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
tek bilet almıştık zaten amorti bile çıkmadı  ;D biz alıştık buna artık şaşırmıyoruz  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin