Gönderen Konu: mamajoo dan 1 kişiye dijital biberon ısıtıcı ve sterilizör hediye  (Okunma sayısı 1042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2013, 10:44:52 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
kazananlar açıklandımı bulamadım

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

daha bıtmedı dıye bılıyorum ben ama sonuc yok cunku pkede katılan olmamıs sanırım
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2013, 10:47:19 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
acıklanmıs ya gormemısıım dıncer aılesınız bebegı en cok y almıs kacırdınız bu kampanyayı valla 25 oy almıs :D bende bıberon yoktu katılamadım

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
acıklanmıs ya gormemısıım dıncer aılesınız bebegı en cok y almıs kacırdınız bu kampanyayı valla 25 oy almıs :D bende bıberon yoktu katılamadım

114 oy almış canım. Bende mamajoo vardı, katılacaktım ama oyların arttığını görünce vazgeçtim. Çekişme olsa 114 te kalmaz, yükselirdi oylar.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin