sadece işime yarayacak çekilişlere katıldığım için gelen herşey beni mutlu etti.. iyi ki kazanmışım..
Çekiliş , yarışma ya da kampanyaya katılmadan önce verilen hediyeye - promosyona bakıyorum benim işime yarıyacak birşeyse katılıyorum. Hediye gönderimi yaşadığım şehiri kapsıyorsa katılıyorum. Boşyere bir başkasının hakkını gaspetmemin anlamı yok .
Şimdiye kadar katıldıgım için üzüldüğüm hiçbir kampanya yok.
Kazanıpta hediyemi göndermeyen firmalar için de pişmanlık duymuyorum , ama gözümde o firmanın itibarını çok etkileyen bir durum . Firmanın ayıbı ...
cicicee den gelen minicik kitaba 4 tl ödedim, gelmese daha iyiydi...
kazanmasaydım değil de, istemeseydim dediğim oldu.global yayıncılıktan peygamber efendimizin hayatını anlatan bir kitap istemiştim.10 tl.kargo parası verdim.kitapda bir zati muhtereme ait çıktı.acemiliğime geldi.içime oturdu valla 10 tl.birtek ondan pişmanım.
bende verda için 4.5 ytl kargo parasına bozulmuştum
soğuk algınlığından gelen hediye
sadece bu kadar şey için mi uğraştım diye üzülmüştüm
oltaat'ta mp3 player için o kadar ugrastım ama vaad ettikleri ürünü değil, en düsük modelini gönderdiler. keske hiç caba harcamasaydım
Özel Magnum Flash Disk ,50 TL Teknosa Hediye Çeki, İnce Telefon gelmedi henüz

Marka Fırsatı Daha Sonuclanmadı Bıle
bende yüksek topuklardan manikür seti kazandım küçücük şeye 6 tl kargo parası verdim
aylarca gelmedi diye de ısrarla istemiştim keşke istemeseydim
hedıyelerım gelmedı.
zayen hedıyemde yokmus hanım kızı aradım. sıstemde kazandıgınız hedıye gozukmuyor dıyor ayarsız ınsan nasıl olmaz ekran goruntulerı var dedım. o zaman bır ınceleyelım bız dıyorlar.
bana doneceklermıs. ev kazansam onuda vermez bunlar