Gönderen Konu: Lansinoh Sonuçları  (Okunma sayısı 8059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Ynt: Lansinoh Anket Sonucu
« Yanıtla #20 : 15 Temmuz 2009, 20:39:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tebrikler kayserilim çocuk büyüsünde onuda bekliyoruz kampanyalara  ;D Güle güle kullanın .
:D :D :D teşekkürler fostage, en küçük kampanyacı benim bebişim  :) :)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 15 Temmuz 2009, 20:45:39 »
kayserilimm sonunda DEREN dünyaya geldi yani hemde şansı ile beraber  :D Allah Deren'e ve sizlerer huzurlu sağlıklı mutlu günler nasip etsin . Deren'e kucak dolusu öpücükleeer :)

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 15 Temmuz 2009, 20:52:48 »
amin tılsım. Allah sizlerin çocuklarınında analı balı büyümesini ve vatana millete hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.

bu arada firma yetkilisinden bir isteğim daha oldu, inşallah kabul görürlerse ne istediğimi sizlerle paylaşırım.  ;)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2009, 21:15:34 »
güle güle kullan .. : )
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 15 Temmuz 2009, 21:18:16 »
teşekkürler a1ONEboy

Çevrimdışı katre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 16 Temmuz 2009, 01:44:11 »
her ay 1 kişi çok az ayıp beeee  ???

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 16 Temmuz 2009, 10:58:15 »
arkadaşlar, dün tek benim kazanmam buruk bir sevinç oluştu  bende. firma sorumlusuyla görüştüm, sadece bir tane hediye vermek zorundalarmış ama şunuda belirttiler aynen aktarıyorum

" Fakat sizden gelen geri bildirim üzerine, çekilişe katılıp da "bana bu ay çıkmadığı için hayal kırıklığına uğradım" diyen annelerimize teselli amaçlı ürün numuneleri göndereceğiz. Rica etsem bana bu annelerimizin isimlerini,adreslerini ve telefon numaralarını ulaştırabilir misiniz?"

Yarışmaya katılan arkadaşlar bana bugün akşama kadar istenen bilgileri gönderirseniz, akşam da e mail yoluyla firmaya ben bildireceğim.

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 16 Temmuz 2009, 11:04:59 »
arkadaşlar, dün tek benim kazanmam buruk bir sevinç oluştu  bende. firma sorumlusuyla görüştüm, sadece bir tane hediye vermek zorundalarmış ama şunuda belirttiler aynen aktarıyorum

" Fakat sizden gelen geri bildirim üzerine, çekilişe katılıp da "bana bu ay çıkmadığı için hayal kırıklığına uğradım" diyen annelerimize teselli amaçlı ürün numuneleri göndereceğiz. Rica etsem bana bu annelerimizin isimlerini,adreslerini ve telefon numaralarını ulaştırabilir misiniz?"

Yarışmaya katılan arkadaşlar bana bugün akşama kadar istenen bilgileri gönderirseniz, akşam da e mail yoluyla firmaya ben bildireceğim.

saol arkadaşım gerçekten çok düşüncelisin :) özelden bilgilerimi gönderdim
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 16 Temmuz 2009, 11:06:25 »
tebrikler kayserilim
çocuğunu da allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 16 Temmuz 2009, 11:19:52 »
tebrikler arkadaşım,Allah Analı babalı büyütsün bebişinizi sağlıkla,size çıkmasına çok sevindim tam da zamanında ne güzel  :)
bende bilgilerimi özelden yolluyorum sana  ;)