Arkadaslar elimde bi cok 4 GB usb bellekler var, sizce satılır mı? Satılırsa kargo parası ne olacak?
Yani ben satmak, elden cikarmak istiyorum ama size bir sorayim dedim.
satılabilir bence ama toplu olarak. aksi halde astarı yüzünden pahalı olur ki buna da kimse yanaşmaz sanırım.
satılabilir bence ama toplu olarak. aksi halde astarı yüzünden pahalı olur ki buna da kimse yanaşmaz sanırım.
Toplu olarak nasi satabiliriz ki? Öyle birini bulmak da zor ya hepsini toptan alacak :/
Toplu olarak nasi satabiliriz ki? Öyle birini bulmak da zor ya hepsini toptan alacak :/
hımm, belki de etrafınızda kırtasiye tarzı bi yerle anlaşabilirsiniz. fikir sadece
hımm, belki de etrafınızda kırtasiye tarzı bi yerle anlaşabilirsiniz. fikir sadece 
aynen bu fikrin hosuma gitti

olabilir teşekkürler. baska fikir gelirse Özel msj ile bekliyorum (:
şöyle bişey ..?
kaç tane var.?
markası ne .?
sıfırmı kullanılmışmı.?
1 adet fiyatı için ne düşüyorsun?
öm atabilirmisiniz yada burayada yazabilirsiniz.
şöyle bişey ..?
kaç tane var.?
markası ne .?
sıfırmı kullanılmışmı.?
1 adet fiyatı için ne düşüyorsun?
öm atabilirmisiniz yada burayada yazabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburada mevcut. Bilgilere bakabilirsin ancak, ben internet üzerinden satma taraftarı değilim. Bireysel olarak yani elden ele düsünüyorum. Zaten ucuzlar.
O yüzden gizemlitosbaga'ya benzer fikirler istiyorum sizden, internette kargosu var hangi taraf kargo ödeyecek vs vs
toplam usb bellek 5 adet bu arada
biçok bellek var diye okuyunca 15-20 tane herhalde die düşündüm.5 taneyse sevdiklerinize hediye edebilirsiniz bence.
biçok bellek var diye okuyunca 15-20 tane herhalde die düşündüm.5 taneyse sevdiklerinize hediye edebilirsiniz bence.
Ettim zaten cogunu, elimde kalanları da satmak istiyorum öğrenciyim ben. Anlarsınız halimden ; )