Başlıkta belirttiğim gibi ESET Mobile Security Satılık veya Takaslıktır.Tekliflerinizi Bekliyorum

Anahtar ÖzelliklerTehditlere Karşı Koruma – Tüm uygulamalar, dosyalar, klasörler ve SD kartlar gizli işlemler dahil tehditlere karşı devamlı taranır.
SMS/MMS Antispam – Beyaz ve kara listeler aracılığı ile güvenilir kişilerinizi belirleyin ya da isterseniz bilmediğiniz numaralardan gelen mesajları engelleyin.
Çağrı Filtreleme – Her iki yönde de istenmeyen çağrıları engelleyin. Özellikle çocuklarının telefon faturalarını kontrol altında tutmak isteyen aileler için faydalı bir özellik.
Dahili Görev Yöneticisi ile Güvenlik Denetimi – Pil ömrü, boş disk alanı, bluetooth gibi yaşamsal özelliklerin durumundan haberdar olun. Gerekirse önlem alın.
Çağrı ve mesajlar ile ilgili bazı özellikler tabletler de desteklenmez.
Sisteme özel uygulama ve faydalar için lütfen aşağıdaki "ESET Mobile Security Karşılaştırma Tablosuna" bakın.
Anti-theft SistemiTelefonunuz çalınsa bile içinde sakladığınız bilgilere hakim olmanızı sağlayan çok katmanlı koruma.
SIM Eşleştirme – İzinsiz bir SIM kart takıldığında siz ya da güvendiğiniz bir kişi IMSI ve telefon numarasını içeren bir mesaj ile otomatik olarak haberdar olur. Böylece hırsızlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Uzaktan Kilitleme – Bilgilerinize izinsiz erişimi engellemek için telefonunuzu uzaktan kilitleyebilirsiniz.
GPS Yer Tespiti – Uzaktan vereceğiniz bir komut ile telefonunuzun yerini tespit edin. (yalnızca Android OS).
Uzaktan Silme – Gizliliğinizi korumak için son adım olarak bir SMS komutu yardımı ile tüm verinizin uzaktan silinmesini sağlayabilirsiniz. Kişileriniz, mesajlarınız ve bellek kartınızın içeriğini silip atın.
Sistem Gereksinimleriİşletim Sistemleri
Android 2.0 ve üzeri*
Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 1 ya da 2 (yalnızca Nokia)
Symbian S60 5th Edition (yalnızca Nokia)
Symbian 3 (yalnızca Nokia)
Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1 ve 6.5
Bellek
1 MB