Gönderen Konu: @Firstsakiz  (Okunma sayısı 3008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
Ynt: @Firstsakiz
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2012, 18:29:36 »
kazananlar sırasıyla bu şekilde

@eminet01 @Idefne @biricikim90 @Fili_zUslu @karmasik_sayi @Agresifzero @k_barlas @CONQUEROR_1905 @visneliruj @Xeremio @denizgozlum4 @bazizd @sulejmaan @esraliesra @cannella_mcmv

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2012, 18:32:52 »
soru soracaklarmış, malesef resimli olsaydı sorunun cevabını söyleyecektim. :(

Bugün sır kapısı gibisin cik cik.
;D ;D ;D

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2012, 18:37:47 »
vay be 50 dk bekle bişey olmasın  bi kapı çaldı bakmaya gittim gelene kadar soru sorulsun cevap verilsin hediye kazanılsın tebrikler ne şans be  >:(
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2012, 18:39:33 Gönderen: mach1 »

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 28 Aralık 2012, 18:38:39 »
olayı anladınız heralde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı bir site var. bu sitede resim üzerine bağlantı linki paylaşabiliyorsunuz.

firstsakiz da bu sitede kendine bir üyelik oluşturmuş. üye linki bu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

resimi upload ediyor buraya. upload ettiği fotoğrafın altında ne zaman eklendiği ingilizce bir şekilde yazıyor. an hour ago yani bi saat kadar önce yüklenmiş bi resim. soruyu da zaten 1 saatte sordular. :)
zaten 3-5 fotoğraf var. yeni fotoğraf geldiğinde kolayca anlayabiliyosunuz.

fotoğraf ve bağlantı linklerini hazırladıktan sonra, hepsine bakıyosunuz, arada farklı olan bişey varsa bu sorunun cevabı oluyor.

mesela geçen hafta her linkte sakız fotosu bi linkte neslihan'ın mesajlaşma fotoğrafı vardı. cevap neslihan'dı. bu hafta her foto aynı olunca mantık yürütüp ha bu sefer hangi sayıda hangi sakız var diye sorabilirler dedim. tuttu  :D

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2012, 18:43:42 »
kazananlar sırasıyla bu şekilde

@eminet01 @Idefne @biricikim90 @Fili_zUslu @karmasik_sayi @Agresifzero @k_barlas @CONQUEROR_1905 @visneliruj @Xeremio @denizgozlum4 @bazizd @sulejmaan @esraliesra @cannella_mcmv

First ‏@Firstsakiz

Tebrikler, kazandınız! @denizgozlum4 @bazizid @sulejmaan @esraliesra @cannella_mcmv Mesaj kutunuzu kontrol edin.
Expand

First ‏@Firstsakiz

Tebrikler, kazandınız!@Agresifzero @k_barlas @CONQUEROR_1905 @visneliruj @Xeremio Mesaj kutunuzu kontrol edin.

First ‏@Firstsakiz

Tebrikler, kazandınız! @eminet01 @IDefne @biricikim90 @Fili_zUslu @karmasik_sayi Mesaj kutunuzu kontrol edin.

8)

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2012, 18:50:35 »
facebook'tan little caesars "bedava pizza" uygulamasında, kazanma olayını da açıklayayım mı ? aman neyse, millet şimdi beni şikayet ediyormuş. atraksiyona gerek yok  :P

Çevrimdışı Section8

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Rocco Bekle Benii :)
« Yanıtla #26 : 28 Aralık 2012, 18:54:57 »
Tebrikler :)

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #27 : 28 Aralık 2012, 21:04:51 »
tebrikleeer
sanırım first sakızda sonsuza kadar kazanamadığım kampanyalar arasında kalacak :)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #28 : 28 Aralık 2012, 21:35:36 »
facebook'tan little caesars "bedava pizza" uygulamasında, kazanma olayını da açıklayayım mı ? aman neyse, millet şimdi beni şikayet ediyormuş. atraksiyona gerek yok  :P
kim şikayet ediyor ki?saçma!çünkü niveada da tüyo vardıı herkes bunu paylaşıyordu.ne farkı var bununla??
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 29 Aralık 2012, 17:22:06 »
kaç haftadır kaç saat beklemekten kurdeşen döktüm gurur yaptım..snicker's de öyle olmuştu sadece 6 çikolata göndermişti