Gönderen Konu: hizlial dan kampanya  (Okunma sayısı 3897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balpötüşü

• Ziyaretçi
Ynt: hizlial dan kampanya
« Yanıtla #20 : 23 Temmuz 2009, 13:26:24 »
bizim bir arkadaş aldı 7 gün kampanyasından bişeyde olmadı bildiğim kadarıyla sorun çıkmadı hiç :) ama bende giremedim ürün satış saatlerinde hiç :)

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #21 : 23 Temmuz 2009, 13:31:04 »
normal ürünler almıştım gayette hızlılar.

hepsiburada %48 indirimli 55tl ye satılan ürün, hızlıal da 45 tl ye normal fiyattan satılıyor  :D

hepsiburada.com un adı çıkmış. yoksa pek avantajı yok. kargo parasını da affetmiyorlar, isterse 1000 tl lik eşya olsun.   >:(
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı derya80

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 23 Temmuz 2009, 23:26:39 »
hepsiburada.com dan yapıyorum alışverişimi yıllardır tercihim ora.herkese kolay gele ;)

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #23 : 24 Temmuz 2009, 00:40:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hepsiburada.com dan yapıyorum alışverişimi yıllardır tercihim ora.herkese kolay gele ;)

sen ordan yapmaya devam et  ;D

arkadaşlar hangi site olursa olsun araştırıp oyle alın derim, ve güvenilir olmasına da dikkat edin.
bunların içinde en sağlamı hepsiburada.com ama artık hepsiburada.com dan alışveriş yapmıyorum, hizlial daha cazip geldi  ;)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #24 : 24 Temmuz 2009, 21:35:58 »
gerçekten burası ucuz bende alışveriş yaptımm memnun kaldım.bi sakatlık çıkmaz merak etmeyin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin