Gönderen Konu: Benim Apolenam - 19/20 Aralık 2012  (Okunma sayısı 1205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı backstagebug

• Yeni Kampanyacı
  • *
Benim Apolenam - 19/20 Aralık 2012
« : 20 Aralık 2012, 11:28:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Senin Apolenan Hangisi?
Geçen hafta yoğun ilgi gören yarışmamızı tekrarlıyoruz..
Senin Apolenan Hangisi? Apolena’nın Özel Tasarım Yastık Koleksiyonu’ndan en beğendiğin tasarımı seç, Facebook ve Twitter hesaplarında arkadaşlarınla paylaş, seçtiğin yastığı kazanma şansı elde et! (Hediye olarak kazanılacak ürünlerde üst fiyat sınırı 39,90 TL’dır)
Yarışmamız 19 Aralık 2012 saat 16.00′da başlayarak 20 Aralık 2012 saat 16.00′ya kadar devam edecek.

Yarışma sonunda Facebook ve Twitter hesaplarımızda düzenlenen her bir yarışma için bir Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üyemiz seçtiği yastığı kazanacak. Yarışmanın kazananları CekilisYap websitesi kullanılarak yapılacak çekilişle belirlenecektir

- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
 yarışma mesajı; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Yarışmamıza katılmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki sanal mağazamızın kayıtlı üyesi olmanız gerekmektedir. Üye olmak için sayfanın üzerindeki üyelik linklerini kullanabilir veya kolayca Facebook hesabınızı kullanarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a üye olabilirsiniz. Yarışmamızda çekiliş hakkı kazanmak için;
- Sanal Mağazamız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘dan beğendiğiniz yastığın ürün sayfasını Facebook hesabınızdan herkese açık (public) olarak paylaşınız ve..
- Paylaşımınızın linkini Facebook sayfamızdaki yarışma görselinin altında paylaşınız.

Yarışma Kuralları ve Ayrıntılar;

Çevrimdışı backstagebug

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Benim Apolenam - 19/20 Aralık 2012
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2012, 14:37:57 »

Benim Apolenam Facebook ve Twitter Yarışmalarımız 20 Aralık 2012 Cuma saat 16.00′da sona ermiştir.
Yarışma sonucunda Facebook sayfamız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden yarışmamıza katılmış ve yarışma şartlarını yerini getirmiş Apolena üyeleri arasında yaptığımız yarışmada kazanan isim Verda Yeşim Palamut olmuştur.

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2012, 14:44:43 Gönderen: backstagebug »