AYIN DOĞTAŞ EVİ yarışmamız başlıyor. Evinin Doğtaş köşesinin fotoğrafını çek, "Ayın Doğtaş Evi" sekmesinden bizimle paylaş, hem ayın "EN GÜZEL DOĞTAŞ EVİ" seninki seçilsin, hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakala...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Beğenili olamasa iyiymiş:(
Kazanamayanlar üzülmesin! Yarışmamız “Ayın Doğtaş Evi” tüm hızıyla devam ediyor. Nisan ayı için en iyi ev benimkisi diyorsanız; evinizin Doğtaş köşesinin fotoğrafını çekip yarışmamıza katılın. En iyi ev sizin eviniz seçilsin, sürpriz hediyelerin sahibi siz olun!
Daha önce fotoğrafını gönderip kazanamayanlar YENİ fotoğraflarıyla Nisan ayı için tekrar katılabilirler.
Yarışmamıza "Ayın Doğtaş Evi" sekmesine veya aşağıdaki linke tıklayarak katılabilirsiniz:
Kayit olun veya
giris yapin
süpriz hediyeye illet oluyorum ya
evimde doğtaş köşesi yok kiii şrk köşesi olur muuu
doğtaş köşesi olmayan ne yapacak,başka köşe olmazmı
Millet fake facelerle gecen yarismasindan goturdu hediyeleri.. Juri felan olsa ceker gonderirdim ben de ama gerek bile yok..
Nisan ayı için şansınız devam ediyor. En iyi ev benimki, diyorsanız; evinizin Doğtaş köşesinin fotoğrafını çekip yarışmamıza katılın. En iyi ev sizin eviniz seçilsin, sürpriz hediyelerin sahibi siz olun!
Unutmayın! Daha önce fotoğrafını gönderip kazanamayanlar YENİ fotoğraflarıyla Nisan ayı için tekrar katılabilirler.
Yarışmamıza "Ayın Doğtaş Evi" sekmesine veya aşağıdaki linke tıklayarak katılabilirsiniz:
Kayit olun veya
giris yapin
illa doğtaş olması ve beğeni olması kötü ya
Doğtaş Ayın Evi yarışmamız Aralık ayı kazananı ile son bulacak! Doğtaş konseptine sahip odanızın fotoğrafını çekip gönderin ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayın! Katılım ve detaylar için tıklayın; Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin