0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım.. e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek .. güle güle kullan şekerim.. ya sen çok alemsin güzelim ya vallahi bir gün öldürecen beni gülmekten bende yazarken pek bir gülüyorum kendi kendime evde.. şaşırdım ama gelince zaten uyku sersemiydim poşetin içinde lastiği görünce bu ne felan oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım.. e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek .. güle güle kullan şekerim.. ya sen çok alemsin güzelim ya vallahi bir gün öldürecen beni gülmekten bende yazarken pek bir gülüyorum kendi kendime evde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinheeee bumuymuş.. tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım.. e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek .. güle güle kullan şekerim.. ya sen çok alemsin güzelim ya vallahi bir gün öldürecen beni gülmekten
heeee bumuymuş.. tabi ben alakasız bir bünye olarak demek gelse onu şişirmeye çalışıcaktım.. e olsun yine yerde fln bacağına gerip çektirme suretiyle spor yapabiliosun demek .. güle güle kullan şekerim..
bana da gelir o zaman üye olduğuma göre.. gelir dimi .. gelirse yazıcam buraya, küçük müçük idare edin