o ihtiyaç sahibi eş dost akraba ben olabilirim
bir arkadaşıma sordum onun cevabı
haber vermem hatta parası ile olanıda geri iade ederimki sıfır kaybım olsun diyor
amerikada akrabalar var aslında onlarla iletişime gecmek lazım bulsunlar su alexa yı:))
Adresimi bile değiştirirdim 
korkarım sen düğünden sonra da adresi değiştireceksin(sana takacağımız altınları geri ödememek için)
Türkiyede olsa geri yollayın derlerdi kargoyuda bize ödetirlerdi
orada durum çok farklı. Kanunlar gerçekten uygulnıyor.Böyle bir durumda Alexa haber vermeseydi ve bu bir şekilde anlaşılsaydı, Best Buy ona hırsızlıktan dava açabilirdi ve Amerika'da birini mahkemeye vermek bir insana yapılabilecek en kötü şey çünkü buradaki gibi 3 5 kuruş değil avukatlık ve mahkeme masrafları. Yani aslında olan biten "dürüst yurttaş" olayı değil, "sistemden tırsmış yurttaş" olayı.
helal olsun kadına ben olsam aynı şeyi yapardım işin içine haram giriyo birinde benim eşime yurtiçi kargoyla telefon gelmişti üzerindeki isim adres dogru ama biz sipariş vermemiştik üstelik parası da ödenmiş biz kago paket,ndeki gönderici nosunu aradık ve adam bize size gönderildi dedi eşim peşini bırakmadı yurtiçi kargoyu aradı meger aynı isimle bandırmada yaşayan başka biri almış tlfnu ve bize yurtiçi kargodan sürekli paket geldği için direk bizim adres ve tlf nosunu kaydetmişler eşim onu da buldu tlfonu vermek istedi ama adam kullanmadıgını nerden bileyim kargoya ver geri gönder dedi eşim de gönderdi tlfnu tlfn sahibi tşk etti biz
Türkiye de böyle birşey sözkonusu bile olamaz...