Gönderen Konu: Allahına kurban ne güzel çalıyor  (Okunma sayısı 2977 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Allahına kurban ne güzel çalıyor
« : 03 Ocak 2013, 20:25:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

internette dolaşırken buldum Hayran olmamak elde değil emeğin ve mücadelenin sonucu Artık gelecek için daha çok umutluyum.  :) :) :)

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
Ynt: Allahına kurban ne güzel çalıyor
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2013, 20:40:38 »
ben bu genci tanıyorum devamlı izmir karıyaka carsı onunde gitaı ile calıyo onunden gectikce para veriyorum

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2013, 20:43:28 »
Maaşallah çok eğitimli hayran kaldım bilgisayarın karşısında ailece kaç defa videoyu izledik hatırlamıyorum. :)

tek kelimeyle mükemmel  :)

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2013, 20:54:18 »
ben bu genci tanıyorum devamlı izmir karıyaka carsı onunde gitaı ile calıyo onunden gectikce para veriyorum

Siz başka biriyle karıştırmışsınız sanırım.Çağatay İzmir de değil İstanbul da yaşıyor.Bizim ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımızın yeğeni.Abisi de Suphi Aras kendisi müzisyendir.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2013, 21:40:15 »
maşallah işte emeğin,sabrın, sonucu.gerçekten ellerine sağlık.diyecek birşey yok.bravo.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2013, 10:09:00 »

Siz başka biriyle karıştırmışsınız sanırım.Çağatay İzmir de değil İstanbul da yaşıyor.Bizim ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımızın yeğeni.Abisi de Suphi Aras kendisi müzisyendir.
Genetik özelliklerinden dolayı dünyanın neresinde doğarsa doğsun birbirine benzeyen çocuklar sanırım arkadaş ondan karıştırdı  :)

ben geçen sene köye gittiğimde köylülerimiz benim oğlumu  televizyonda gördüklerini söylediler   ;D ve bunu sadece bir kişiden değil 4-5 ayrı kişiden de duydum  ;D ben bile inandım acaba gördülermi diye  :D okulca proğrama falan katıldılar sandım ama öyle birşey yokmuş  :D :D ;D

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2013, 12:08:30 »

Genetik özelliklerinden dolayı dünyanın neresinde doğarsa doğsun birbirine benzeyen çocuklar sanırım arkadaş ondan karıştırdı  :)

ben geçen sene köye gittiğimde köylülerimiz benim oğlumu  televizyonda gördüklerini söylediler   ;D ve bunu sadece bir kişiden değil 4-5 ayrı kişiden de duydum  ;D ben bile inandım acaba gördülermi diye  :D okulca proğrama falan katıldılar sandım ama öyle birşey yokmuş  :D :D ;D

Evet canım aynen öyle. :) Bundan 5-6 sene önce Down sendromlu çocuklar için düzenlenen bir geceye katılmıştım.Hepsi birbirine benzeyen onlarca çocuk vardı. :) Hepsi birbirinden zeki,birbirinden tatlı ve olağan üstü yeteneklere sahip...Onların o hiç tükenmeyen enerjileriyle saatlerce eğlenmelerini,etrafa dağıttıkları mutluluğu izlerken yüzümdeki gülümseme bir an olsun kaybolmadı.Down sendromu bir hasatalık değilidir,yalnızca genetik bir farklılıktır.46 kromozoma sahip bir çocuğun öğrenebildiği herşeyi geçte olsa onlar da öğreneceklerdir.Onların hepsi çok özel çocuklar...Tatlı oğlunu yanaklarından öpüyorum.:)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2013, 09:22:10 »
Dünyanın en güzel ve en masum çocukları yaramazlık yaptıklarında bile insan kızamıyor

aile bireylerine yeni diş fırçası alıp banyoya koymuştum Babasıda namazdan gelince ayakkabıları ıslak diye banyoya koymuş.

Banyoya bir girdim elinde diş fırçası ayakkabıyı fırçalıyor ben girince panikle elindeki diş fırçasını diğer fırçaların arasına koydu  ;D

baktım baktım hangisi ziyan oldu anlayamadım yeni fırça aldım  ;D birde bana babasının ayakkabılarını gösteriyor  ;D temiz oldu diye seviniyor  ;D