Gönderen Konu: Çamaşır makinem sizlere ömür  (Okunma sayısı 6695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı recep1953

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çamaşır makinem sizlere ömür
« Yanıtla #20 : 16 Aralık 2012, 02:52:15 »
Biz bosch kullanıyoruz. 3-4 ay oldu alalı. Bir önceki ariston du. Bosch harika yalnız. Sağlam makine.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 17 Aralık 2012, 16:29:26 »
samsung ve lg motor,rezistans,kazan kaliteleriyle önde lg 8-9 kg arası makinelerini henüz
indirimle vermiyor ama samsungu teknosa turuncuda vb. takip etmek lazım % 10 kredi kartı
puanı kampanyasıda olabiliyor bazen geçen hafta 9 kg samsung teknosa da delonhgi buhar
kazanlı ütü de veriyordu üste,yaklaşık 1000 lira gibi fiyatla...yine metro da 20 aralıkta samsung
8 kg,led ekranlı,1000 devirli A sınıfı 8800 lsw kodlu çamaşır makinesi 699 liraya satılacak,
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2012, 16:31:02 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #22 : 17 Aralık 2012, 19:16:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin eniştem eletronik uzmanı tavsiye etti gecen hafta gittim ceyizime aldım dartyden

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #23 : 17 Aralık 2012, 19:41:32 »
Son çamaşır makinamız Bosch,10 yıldır kullanıyoruz,hiç problem yaşamadık.

Gayet memnunuz,tavsiye ederim.

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 18 Aralık 2012, 16:29:53 »
1 yıl önce evlendim kombiden buzdolabına çamaşır makinesinden fırına kadar hepsi bosch. Hiç bi sorun yaşamadım. A++ olduğu için elektrik çok az geliyo, eco perfect diye bi ayarı var süre uzatıyo ama daha ekonomik. Ben en çok bittiğinde beni yaklaşık 10 dk kadar uyaran alarmını seviyorum:) çamaşırı makinede hiç unutmuyorum böleceeee:)))

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #25 : 18 Aralık 2012, 23:00:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
1 yıl önce evlendim kombiden buzdolabına çamaşır makinesinden fırına kadar hepsi bosch. Hiç bi sorun yaşamadım. A++ olduğu için elektrik çok az geliyo, eco perfect diye bi ayarı var süre uzatıyo ama daha ekonomik. Ben en çok bittiğinde beni yaklaşık 10 dk kadar uyaran alarmını seviyorum:) çamaşırı makinede hiç unutmuyorum böleceeee:)))
benim aldıgım camasır makineside yenı cıkan modeli ve uygun fiyatı

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 20 Aralık 2012, 11:30:23 »
benimde beyaz eşyalarımın hepsi bosh 7 senedir hiç bir problem yaşamadım
alarm özelliği benimkinde de var gidip kapatmadıktan sonra sürekli ötüyor bazen sinir bile oluyorum ama makinemden çok memnunum buzdolabımda da aynı şekilde kapısı açık kaldığında sürekli öten bir alarmı var
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 21 Aralık 2012, 10:35:22 »
benim makinada bozuldu bozulacak bosch almayı düşünüyorum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 21 Aralık 2012, 10:37:42 »
Eşim ile baktık.Samsung ile Bosh arasında gittim geldim.Sonra Boshtan 1800 tl ye bir modelini beğendim.BONUS KARTA 4 AY ERTELEME,PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT VAR.hERALDE ONU ALACAĞIM
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 21 Aralık 2012, 10:56:35 »
Eşim ile baktık.Samsung ile Bosh arasında gittim geldim.Sonra Boshtan 1800 tl ye bir modelini beğendim.BONUS KARTA 4 AY ERTELEME,PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT VAR.hERALDE ONU ALACAĞIM

İsabetli karar :) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ;) bir de çamaşır makineniz kurulduktan sonra bir bayan gelip özellikleri hakkında yerinde bilgi veriyo ayrıca omo'nun deneme boy sıvı deterjanını ve yumoş konsantre bırakıyo:)))