Gönderen Konu: Blendax alanlar kazandı  (Okunma sayısı 6589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
Ynt: Blendax alanlar kazandı
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2012, 23:45:42 »
bugün arayan oldu mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz

pmk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2012, 23:59:55 »
38 bin katılım bu kampanya için çok az geldi bana diğer bir arkadaşımızın dediği gibi bende 200 bin civarı bir katılım bekliyodum kampanyada uzuncaydı ve ciddi bir şekilde sifre hırsızlığı vardı ürünlere bakanlar görmüşdür böyle olacağını bilseydim uğrasırdım bu kampanyayla nerde 100 bin üstü katılım gelecek kampanya varsa onlarla uğrasıp durmusum aylardır  :-[

Arkadaşım 1 faktör kampanyalı ürünler her tarafa ulaşmadı, 2. faktör piyasada blendax şampuan neredeyse yok denicek kadar azdı, 3. en önemli faktör şampuan ürünlerine son 3 ayda ortalama %30 zam geldi..

ve dördüncü  faktörde 2. bodrum kat olması yani ben dahil bu kampanyaya katılım yapmayıp bir çok tecrübeli kampanyacı gibi blendaxsı protesto ettik  :P

veee

gelecek yılki kampanya reklamların da Ali Ağaoğlunu dahi çıkarıp yanı başınızda böyle bir orman istemezmisiniz deseler bile artık bu millet yutmaz bodrum katlarını ;D :P 

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2012, 00:21:28 »
Ben tek katılım yaptım ki ben dayanamazken yerim kampanyasını dedm Her markete gidşimde...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eda.b

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 13 Aralık 2012, 12:45:57 »
  Ben az önce (0 216 463 83 83) aradım görüştüm arkadaşlar. kazananların listesinin neden yayınlanmadığını sordum,  operatörün deyimiyle  'kapsam dışı' olduğu için ( yani Milli piyango ya tabi olmadığı için )yayınlanmıyor dedi. Kazananlar arasında kendi isminizi sorgulatıyosunuz.
bu arada ben kazanmışım. hatta görüştüğüm kişi bugün çok isim sorguladım ilk defa kazanana rastladım bende sevindim dedi:)
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2012, 12:50:44 Gönderen: eda.b »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 13 Aralık 2012, 13:23:56 »
kısa günün karı, 1 tane kazanmışım.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 13 Aralık 2012, 13:32:03 »
yokum  :-\

Çevrimdışı semix

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 13 Aralık 2012, 14:10:16 »
38 bin katılım bu kampanya için çok az geldi bana diğer bir arkadaşımızın dediği gibi bende 200 bin civarı bir katılım bekliyodum kampanyada uzuncaydı ve ciddi bir şekilde sifre hırsızlığı vardı ürünlere bakanlar görmüşdür böyle olacağını bilseydim uğrasırdım bu kampanyayla nerde 100 bin üstü katılım gelecek kampanya varsa onlarla uğrasıp durmusum aylardır  :-[

Arkadaşım 1 faktör kampanyalı ürünler her tarafa ulaşmadı, 2. faktör piyasada blendax şampuan neredeyse yok denicek kadar azdı, 3. en önemli faktör şampuan ürünlerine son 3 ayda ortalama %30 zam geldi..

ve dördüncü  faktörde 2. bodrum kat olması yani ben dahil bu kampanyaya katılım yapmayıp bir çok tecrübeli kampanyacı gibi blendaxsı protesto ettik  :P

veee

gelecek yılki kampanya reklamların da Ali Ağaoğlunu dahi çıkarıp yanı başınızda böyle bir orman istemezmisiniz deseler bile artık bu millet yutmaz bodrum katlarını ;D :P

kampanyalı ürün en çok alışveriş yapılan marketlerin çoğunda bolca vardı tek şehir için konuşmuyorum büyük şehirler için konuşuyorum blendax nasıl azdı anlamadım neye göre az dediniz birde sadece blendaxa değil hepsine zam geldi blendax alan adam yine blendax alır sonuçda benim bu kampanyaya katılmama sebebim kampanya süresinde zaman ayıramamış olmamdı 1. faktör ve geçen yıllarda bu tip bir kampanya ya katılmak için neler yapılıp ne kadar yüksek katılımlar yapıldığını bilmem di 2. faktör ancak kampanyacı arkadaşlar bu yıl uğrasmamışlar  :)

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 13 Aralık 2012, 15:22:36 »
1 yıllık şampuan kazanmışım kaç tane gönderiyorlar acaba

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 13 Aralık 2012, 15:25:08 »
nasıl öğrendiniz acaba kazandığınız? katılım koşullarında 4 adet şampuan yazıyordu

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 13 Aralık 2012, 15:31:16 »
nasıl öğrendiniz acaba kazandığınız? katılım koşullarında 4 adet şampuan yazıyordu

(0 216 463 83 83)  burayı aradım oradan öğrendim