Bu kodu nasıl kullanacağız acaba bilgisi olan var mı? Bana da çek için mesaj geldi de sitede kodu girebileceğim kısmı bulamadım
ben teknosa.com.tr ye girdim hediye çekim otomatik yüklenmişti.
symbian yazılımlı telefonlar eiçin olmuyor sanırım...
bu yarışmadan birşey kazanamadığm gibi kontörlerim gitti
ben de şikayet sitesine şikayet yazdım önceden uyarılmadığımız için daha cevap gelmedi
bu yarışmadan birşey kazanamadığm gibi kontörlerim gitti
ben de şikayet sitesine şikayet yazdım önceden uyarılmadığımız için daha cevap gelmedi
Arkadaşlar , keşke baştan baksaydım bu kampanyaya size bilgi verirdim , eğer o programı wap'tan indirirseniz elbet çok kontürünüz gidecektir .
Eğer bilgisayarınızdan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adrsine girip kendi telefonunuza uygun programı indirip bluetooth yada telefon kablosuyla telefonunuza yükleseydiniz kontürünüz sadece resmi yollarken giderdi , ben az önce denedim ama kampanya sonra ermiş benimde olan 6 kontüre oldu

ben bunla 3 tane coco cola kapağı gönderirdim yeaa
nalet olsun böyle yarışmalara
arkadaşlar çoğunuz madur olmuşsunuz bu kampanyadan ama ben vodafone hattımdan ericsson w910i telefonumla bu kampanyaya katılmıştım. sadece kendimle kalmadım cevremdeki arkadaşlarımın numaralarını da kattım. kendi 2 hattım için 10 kontör ve teknosa 25tl hediye ceki kazandım. arkadaşlarımın numaralarına bir cok 10 kontör , turkcell internet paketi ve 2tane de 100 kontör kazandırmıştım.
benim için bereketli bir kampanya olmustu.
ama tabiki cogunlugun madur olması hiç iç acıcı değil.