Gönderen Konu: Head & Shoulders  (Okunma sayısı 8813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gcmn

• Usta Kampanyacı
Ynt: Head & Shoulders ile kazanın
« Yanıtla #50 : 19 Haziran 2009, 22:02:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu kodu nasıl kullanacağız acaba bilgisi olan var mı? Bana da çek için mesaj geldi de sitede kodu girebileceğim kısmı bulamadım

ben teknosa.com.tr ye girdim hediye çekim otomatik yüklenmişti.

Çevrimdışı chnsbs

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 22 Haziran 2009, 18:09:31 »
symbian yazılımlı telefonlar eiçin olmuyor sanırım...

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #52 : 22 Haziran 2009, 18:12:39 »
bu yarışmadan birşey kazanamadığm gibi kontörlerim gitti
ben de şikayet sitesine şikayet yazdım önceden uyarılmadığımız için daha cevap gelmedi
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #53 : 22 Haziran 2009, 20:40:10 »
ben de şikayet sitesine şikayet yazdım önceden uyarılmadığımız için daha cevap gelmedi

Arkadaşlar , keşke baştan baksaydım bu kampanyaya size bilgi verirdim , eğer o programı wap'tan indirirseniz elbet çok kontürünüz gidecektir .

Eğer bilgisayarınızdan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adrsine girip kendi telefonunuza uygun programı indirip bluetooth yada telefon kablosuyla telefonunuza yükleseydiniz kontürünüz sadece resmi yollarken giderdi , ben az önce denedim ama kampanya sonra ermiş benimde olan 6 kontüre oldu :D ben bunla 3 tane coco cola kapağı gönderirdim yeaa  >:(

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 22 Haziran 2009, 21:29:24 »

Arkadaşlar , keşke baştan baksaydım bu kampanyaya size bilgi verirdim , eğer o programı wap'tan indirirseniz elbet çok kontürünüz gidecektir .

Eğer bilgisayarınızdan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adrsine girip kendi telefonunuza uygun programı indirip bluetooth yada telefon kablosuyla telefonunuza yükleseydiniz kontürünüz sadece resmi yollarken giderdi , ben az önce denedim ama kampanya sonra ermiş benimde olan 6 kontüre oldu :D ben bunla 3 tane coco cola kapağı gönderirdim yeaa  >:(
8. Yarışma 01.06.2009 tarihinde başlayacaktır. Son katılım tarihi 30.06.2009 24.00’dür. Yazıyor ama  :-\

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #55 : 22 Haziran 2009, 22:03:45 »

8. Yarışma 01.06.2009 tarihinde başlayacaktır. Son katılım tarihi 30.06.2009 24.00’dür. Yazıyor ama  :-\

Evet ben bu konuda bir şikayet maili attım , hemde kampanya anasayfasında stokların tükendiğine dair bir bilgi mesajı yazmamışlar buna rağmen zararımın karşılanmasını istedim bakalım ne cevap verecekler , eğer tenezüül bile etmezlerse şikayetvar sitesine şikayetimi yazıcam !

Çevrimdışı kayaözcan

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Head & Shoulders
« Yanıtla #56 : 10 Temmuz 2009, 02:08:25 »
nalet olsun böyle yarışmalara

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Head & Shoulders
« Yanıtla #57 : 10 Temmuz 2009, 02:38:42 »
arkadaşlar çoğunuz madur olmuşsunuz bu kampanyadan ama ben vodafone hattımdan ericsson w910i telefonumla bu kampanyaya katılmıştım. sadece kendimle kalmadım cevremdeki arkadaşlarımın numaralarını da kattım. kendi 2 hattım için 10 kontör ve teknosa 25tl hediye ceki kazandım. arkadaşlarımın numaralarına  bir cok 10 kontör , turkcell internet paketi ve 2tane de 100 kontör kazandırmıştım.

benim için bereketli bir kampanya olmustu.

ama tabiki cogunlugun madur olması hiç iç acıcı değil.  :-\