Arkadaşlar;
PromoQube, 500 kişiye Retro Party Davetiyesi veriyor. Retro Gece'ye katılmak istiyorsan yapman gereken çok basit... Çamlıca Nostaljik Portakal sayfasına hayran olup kampanyaya katılıyorsunuz.... 28 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'daki Retro Gece'ye katılıyorsunuz. Kısaca eğleniyor, çoşuyor, nostaljiye doyuyorsunuz!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinRetro Gece'de seni neler mi bekliyor?
Zaman tüneline girip, her dönemin heyecanını yaşıyorsun. Dönemin modasını, ünlülerini, fotoğraflarını, önemli olaylarını yakından görüyor, nostalji hissini sonuna kadar hissediyorsun. Sesine güveniyorsan dilediğin şarkıyı karaoke sahnesinde söylüyor, eski yıldızların sahnedeki ışıltısını belki sen de arkadaşlarına saçıyorsun.
Gecenin eğlencesi bunlarla sınırlı değil! Dans etmek senin için bir zevkse ya da ben dans edemiyorum demekten çekiniyorsan işte sana fırsat. Mini dans derslerine katılabilir, moonwalk'tan, twist'e kadar en güzel dans figürlerini öğrenebilirsin.
Ama benim için nostalji demek, antika bir Chevrolet diyorsan, etkinlik alanına kurulacak olan antika bir Chevrolet'e binebilir, Yeşilçam filmlerinden fırlamışçasına fotoğraflar çekilebilirsin.
80'lerin fırtınası, atari oyunları ve tilt de gecede eğlenceli dakikalar geçirmen için seni bekliyor.
Gecenin büyük olayı;
Saat 21.00'de sahneyi Göksel alıyor, geçmişin sevilen parçalarını yeniden yorumlayarak geceyi müzik ziyafetine dönüştürüyor!
Ayrıca Retro Gece’de sürpriz hediyeler, nostaljik t-shirtler ve rozetler seni bekliyor. Eğlenceye katıl, nostaljiyi paylaş...
Bu fırsatı yakalamak için: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin