0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanket yine açılıyo ama katılmaya kalkınca daha önce katıldınız diyo,evet utanmadan yine denedim teşekkür ederim... meraktan çatlayacaktım. ama tekrar denemeyi gözüm yemedi hediyeyi kaybederim diye sanki kazandım da Nedense tüm konuşmalar hiç yalnız olmadığımı hissettiriyo bana.ben de bi benimdir sanıyodum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanket yine açılıyo ama katılmaya kalkınca daha önce katıldınız diyo,evet utanmadan yine denedim teşekkür ederim... meraktan çatlayacaktım. ama tekrar denemeyi gözüm yemedi hediyeyi kaybederim diye sanki kazandım da
anket yine açılıyo ama katılmaya kalkınca daha önce katıldınız diyo,evet utanmadan yine denedim
valla sadece ben üyeydim,kendi adıma katılmak zorunda kaldım :Dbilsem anamı da üye yaparsım
nezaman haber verirler acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnezaman haber verirler acabavalla ilk 100 dolmuştur büyük ihtimalle hemen haber verseler bari
o donu almamı kimse engelleyemez,tabi tekrar denicez ne var bunda o kadar beklemişiz,donlarımızı almadan gitmeyiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnezaman haber verirler acabavalla ilk 100 dolmuştur büyük ihtimalle hemen haber verseler bari ne olacak bizim sonumuz bilmiyorum
ipana gönderimleri de cok farklı tarihlerde kafalarına göre bir sıra izleyerek dagıtılmıstı. Herkese farklı zamanlarda gelmişti , hatta ben bana glemez artk bu saatten sonra derken umudumu kesmişken gelmişti .umarım bunlar böyle olmaz