Money kazanmak istiyorum ama nasıl? diye soranlar en çok arkadaşı Fikir Marketim’e getir, 50 Money’i sen sadece kazan. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin1) Katılımlarda herhangi bir sınırlama yoktur.
2) Kullanıcılar bahsi geçen uygulamaya Fikir Marketim Facebook sayfasından ya da uygulama linkinden katılabilirler. Katılabilmek için katılımcının, Fikir Marketim Facebook sayfasını beğenmesi gerekmektedir.
3) Money Club Kart numarasını ve GSM numarasını paylaşan ve uygulamaya katılarak uygulama süresince, uygulamaya en çok arkadaşının başarılı katılımını sağlayan kullanıcımız 50 Money kazanacaktır.
4) Uygulamaya 06 Aralık – 27 Aralık 2012 tarihleri arasında katılım sağlanabilir. Uygulama 27 Aralık 2012 günü saat 15:00’da sona erecektir. 50 Money kazanan kişinin açıklanması uygulamanın sona ermesinden sonraki 2 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.
5) Aynı Facebook profili (Facebook ID) ile uygulamaya birden fazla katılım sağlanabilir.
6) Fikir Marketim gerekli gördüğü takdirde uygulama şartlarında değişikliğe gitme hakkına sahiptir.
7) Sahte profiller oluşturarak uygulamaya katılan ya a çeşitli teknik yöntemlerle hilekarlık yaptığı tespit edilen katılımcılar hediye kazanamaz, hakları sıralamadaki bir sonraki katılımcıya aktarılır.
9) Fikir Marketim, böyle bir durum olup olmadığını kontrol etme hakkına sahiptir.
10) Davet edilen arkadaşların %50’den fazlasının profil fotoğrafı olması gerekmektedir.
11) Kazanılan ürünler devredilemez, değiştirilemez ve/veya nakit karşılığı talep edilemez.
12) Katılımcılar, kazananların değerlendirilmesinde uygulamadaki nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar. Katılımcı, sisteme yansımayan katılımlar ve arkadaş davetleri nedeni ile hiçbir hak talebinde bulunamaz ve bu şartı katılım anında peşinen kabul eder.
13) Yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklardan Fikir Marketim sorumlu tutulamaz.
14) 18 yaşından küçükler uygulamaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez.
15) Uygulamamızdan hediye kazanabilmek için Money Club Kart numaralarının uygulamaya katılım sırasında paylaşılması gerekmektedir.
16) Uygulamaya katılan tüm katılımcılar uygulama kurallarını kabul etmiş sayılırlar.